App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

#1 SLAM! Dance 1000: Underworld – Born Slippy

Na 999 te gekke dance tracks is het zo ver: de #1 van de SLAM! Dance 1000 is bekend! Deze plek is voor niemand minder dan Underworld met Born Slippy, het aller grootste dance anthem ooit!

Born Slippy is een nummer van het Britse dance-project Underworld uit 1996, dat in een aantal Europese landen een echte dance hit is geweest. Ook maakte het deel uit van de soundtrack van de film Trainspotting.

Born Slippy is natuurlijk niet zomaar de nummer 1. Deze plaat overstijgt alle genres en wordt tot op de dag van vandaag op alle mainstages gedraaid. Je kunt hem horen in het feestcafé, op de radio, op Lowlands, in een set van Armin van Buuren op een trance feest en óók op dat mega toffe techno evenement.

Kortom, iedereen heeft deze track weleens gehoord en Born Slippy is daarmee de ultieme afsluiter van een week vol met de beste dance muziek!

 

Bekijk hieronder de hele SLAM! Dance 1000 lijst en natuurlijk de nummer 1!

 

Love the music, love your ears

Heb jij wel eens een piep of ruis in je oren na een festival of avond stappen? Heel irritant en bovendien is dit een teken dat je gehoorschade hebt opgelopen. De piep verdwijnt meestal wel weer, maar hoe vaker je dit hebt hoe groter de gevolgen. Gehoorschade is niet te repareren. Gelukkig kun je met Alpine PartyPlug oordoppen je gehoor beschermen en nog steeds maximaal genieten van de muziek! Meer weten? Kijk op Alpine.nl/SLAM.