App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

(AFGELOPEN) Win een dikke audio-installatie voor in je auto!

Heb je net je speakers opgeblazen of is het tijd voor wat nieuw geluid in je auto? Win nu een nieuwe dikke audio-installatie voor in jouw auto én vier toegangskaarten voor 100% Auto Live in Rotterdam Ahoy op 13 & 14 oktober 2018. Dan kun je altijd en overal naar SLAM! luisteren, zoals het hoort!

Wat moet je hiervoor doen?
Vul het invulformulier in en upload een foto van jouw auto, en vertel waarom juist jij deze nieuwe audioset verdient!

De audio make-over bestaat uit:

  • Pioneer: radio/multimedia unit
  • Rockford Fosgate: luidsprekers, versterkers en subwoofers
  • United Carshops Benelux: Montage en kleinmateriaal

100% Auto Live
Het tweede weekend van oktober is Rotterdam Ahoy voor de 15e keer ‘the place to be’ voor ultieme autoliefhebbers. Hou je van demo’s, actie en de meest bijzondere bolides? In Ahoy vind je meer dan 30.000m2 aan showcars, car audio, games, stands en auto live shows. De jubileumeditie van voorheen 100% Tuning belooft dit jaar naast de bekende internationale selectie aan unieke, gepersonaliseerde auto’s extra autospektakel. De driftshows in de outdoor Action Arena, powered by Nankang, zijn terug, net als Audio Village met Audio Installer Battle en natuurlijk alles op het gebied van car audio.

Nieuw dit jaar is onder andere de Indoor Easydrift  Challenge, de Robert Doornbos Grand Prix, een Car Care Square waar detailing en poetsmiddelbedrijven bezoekers tips kunnen geven, een theater met sprekers en workshops over het verbeteren van je auto, een ultimate racing games area, waar je zelf op pc’s en in simulators kan racen en nog veel meer..

See, hear, shop, play en beleef 100% Auto Live op 13 en 14 oktober in Rotterdam Ahoy. Mis het niet en bestel je tickets via www.100autolive.nl.

  • Voor deze actie gelden de Algemene Voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen, de Privacy Policy van Radiocorp B.V en de aanvullende actievoorwaarden!
  • Ahoy geeft de audio-installaties weg via SLAM!
  • Naam, reden voor het winnen van de prijs en foto worden gedeeld met 100% Auto Live (en leveranciers van de prijs) ten behoeve van communicatie met de prijswinnaars; teneinde de actie te kunnen afhandelen.