Actie
Maandag 10 Juni 2019

Club Ondersteboven aan het werk!

Heb jij de tofste baan en ga jij elke dag met een big smile naar je werk? Dan zijn we samen met Tempo-Team op zoek naar jou! Bram en Tom komen graag bij je langs om een handje te helpen, dus kun je wat hulp gebruiken? Laat het weten en misschien komt Club Ondersteboven langs om jouw #WERKPLEZIER te vergroten!

Ik wil mij aanmelden, wat moet ik doen?
Wil jij dat Tom en Bram bij je langskomen? Klik hieronder op 'DOE MEE' en laat weten wat jouw werk zo leuk maakt en waarom Tom en Bram bij jou moeten komen werken. Kom je in de uitzending? Dan komt Club Ondersteboven, geheel in stijl, in de week van 24 juni langs bij jou op je werk om er een feestje van te maken!

Tempo-Team
Werkplezier en Tempo-Team zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Iedere werkdag iets leuker maken, dát is onze uitdaging. Werk is de plek waar je nieuwe mensen ontmoet, momenten viert, nieuwe dingen leert, meer over je vak en jezelf ontdekt. Wij helpen je, zien overal kansen en oplossingen. Niet voor onszelf, maar voor jou. Met tips, trainingen, opleidingen of een baan. Want als je doet wat je leuk vindt, ga je met meer plezier door het leven. We zitten in het hele land, dus stap vooral binnen voor een kop koffie. Van 24 t/m 28 juni organiseert Tempo-Team voor de eerste keer de Week van het Werkplezier. 

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

DOE MEE
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error