Actie
Maandag 10 Juni 2019

Ga als VIP naar het exclusieve influencer event van Booksmart!

Maak kans om als VIP aanwezig te zijn bij de Influencer eindexamenscreening van de grappigste bioscoopfilm van deze zomer: Booksmart!

27 juni komt de bioscoopfilm Booksmart uit: Beste vriendinnen Amy en Molly staan aan de vooravond van hun diploma-uitreiking wanneer ze beseffen dat ze de afgelopen jaren alleen maar in de bibliotheek hebben gezeten en veel te weinig hebben gefeest. Op 25 juni organiseren wij samen met WW Entertainment en Pathé een exclusieve screening van deze film in Pathé ArenA waarbij jij samen met influencers de film als eerste kunt zien! 

Hoofdprijs: VIP-pakket
Naast deze reguliere tickets geven we ook één keer de hoofdprijs weg, namelijk een VIP-pakket. Jij wordt samen met 8 vrienden thuis opgehaald in een limousine en naar het evenement in Pathé ArenA gebracht. Dit allemaal onder begeleiding van onze SLAM! host Amber Delil!

Ik wil samen met influencers naar de preview van Booksmart, wat moet ik doen?
Klik onderaan de pagina op 'Geef je op', laat je motivatie achter en vertel ons waarom jij (en drie van je vrienden) zo graag naar de film Booksmart willen. Je zit zo automatisch in de race voor de hoofdprijs!

 

Getting Straight A’s. Giving Zero F’s.
De beste vriendinnen Amy en Molly staan aan de vooravond van hun diploma-uitreiking wanneer ze beseffen dat ze de afgelopen jaren alleen maar in de bibliotheek hebben gezeten en veel te weinig hebben gefeest. Ze komen er achter dat hun klasgenoten wél de bloemetjes buiten hebben gezet en toch zijn toegelaten op dezelfde universiteiten. Ze besluiten iedereen te laten zien dat zij ook weten wat het is om te feesten! Nu moeten de meiden er alleen wel achter zien te komen waar het examenfeest is waar ze moeten zijn, want dat is informatie die ze niet in hun studieboeken kunnen vinden. Booksmart, vanaf 27 juni in de bioscoop!

 

 

Geef je op!
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error