Actie
Maandag 6 December 2021

Ga op date tijdens de SLAM! Speeddateweek

Kerst staat om de hoek, en dan wil natuurlijk niemand alleen zijn. Ben jij single en kan je wel een klein beetje hulp gebruiken? Lees dan snel verder en wie weet vind jij de ware liefde tijdens de SLAM! Speeddateweek!

Van 13 t/m 16 december gaat er iedere dag één single op date met drie kandidaten in Het Avondcircus. Aan het einde van de avond kiest de single zijn of haar beste match uit. Ben jij dat? Dan winnen jullie samen een gezellige kerstdate, met uiteraard een goodiebag van EasyToys! Als dat geen onvergetelijke avond wordt...

Dit zijn de singles. De kandidaten zijn inmiddels uitgekozen. Wil jij weten hoe de dates verlopen? Luister dan deze week naar Het Avondcircus en kijk mee via YouTube! Dan hoor & zie jij iedere avond één single op speeddate gaan.

 

EasyToys
EasyToys.nl is dé online webshop die jouw Kerst nog leuker en spannender maakt. Wij geloven in een plezierig seksleven voor iedereen en vieren de lust en de liefde, in alle soorten en maten. Er is voor ieder wat wil(d)s te vinden in onze webshop. Of dat nu een spannende toy of een sexy lingeriesetje is. EasyToys.nl is van alle markten thuis om jouw Kerst extra spannend te maken. Shop hier de leukste deals voor hem, haar of jullie samen en geniet van een Kerst om nooit te vergeten!

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL