Actie
Maandag 13 September 2021

Geef je op voor de SLAM! Sollicitatie Service

Op zoek naar een toffe baan? Daar kunnen wij je bij helpen! Lees snel verder, geef je op en win je persoonlijke reclamespot op SLAM!. 

Ik wil mijn persoonlijke reclamespot op SLAM!, wat moet ik doen?
Lastig om in deze tijd aan een baan te komen? Wij gaan je helpen tijdens de SLAM! Sollicitatie Service! Geef hieronder je gegevens door waarmee je aangeeft open te staan voor een nieuwe baan. Heb je je gegevens doorgegeven en word je in de week van 20 september door Martijn gebeld in Early Birds? Dan zit je goed! Hij stelt je een aantal persoonlijke vragen, zoals je kwaliteiten en goede eigenschappen. Vervolgens maken wij een persoonlijke reclamespot voor jou die dezelfde dag nog op de radio te horen is. Naar aanleiding van deze radiospot gaat Luba samen met jou op zoek naar een nieuwe baan! 

Luba
Wij zijn Luba, het grootste uitzendbureau voor het mkb. We hebben de meeste banen bij de beste lokale werkgevers. Met 50 vestigingen verspreid over het land zijn wij altijd in de buurt. We maken de snelste match tussen vacature en lokaal talent. Je mag solliciteren zoals jij wil: met of zonder CV, via de chat of per video. Bij Luba kan het allemaal. Kom langs bij 1 van onze vestigingen, je mag altijd binnenlopen! We gaan mee met je sollicitatiegesprek, zodat we er samen een succes van maken. Zo maken wij de snelste match! 

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V. Voor deze actie gelden ook aanvullende voorwaarden, namelijk:

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL