Actie
Woensdag 21 Juli 2021

Geef je Summerjam door en win Frozen Cocktail ijsjes!

De zomer is begonnen, de temperaturen stijgen en dus zijn we bij SLAM! op zoek naar jouw ultieme Summerjam! En om gelijk voor wat verkoeling te zorgen maak je met jouw Summerjam kans op Frozen Cocktails van 24 ICE! Hoeveel Frozen Cocktails je wint hangt helemaal af van de temperatuur... je wint namelijk het aantal dat gelijk staat aan de temperatuur van die dag!

Ik wil mijn Summerjam doorgeven en kans maken op Frozen Cocktails, wat moet ik doen?
Welke track geeft jou dat ultieme Zomerse gevoel? App SUMMERJAM + de titel van jouw zomerse plaat door naar de SLAM! studio! Kom je in de uitzending bij Dimitris Kops, dan mag jij jouw zomerse track doorgeven en win je gelijk een aantal 24 ICE ijsjes, dit aantal staat gelijk aan de temperatuur die dag!FROZEN COCKTAILS - 24 ICE

De verfrissende Frozen Cocktails van 24 ICE zijn ijsjes in zes kleurrijke smaken: Flügel, Gin & Tonic, Mojito, Strawberry Daiquiri, Limoncello en Vodka Energy! Verkrijgbaar met alcohol (5%) of zonder (0.0%) en bevat elk slechts 56 calorieën!  Perfect om uit te delen, tijdens een feestje, verjaardag of barbecue! Plaats de vloeibare producten na ontvangst 24 uur in de vriezer (-18 °C), et voilà, jouw Frozen Cocktails zijn klaar om geserveerd te worden. Denk eraan: geniet, maar lik met mate! Nieuw: 24 ICE heeft een nieuwe smaak en iedereen mag het weten! Samen met Malibu lanceren zij: Malibu Watermelon Mojito! Bestel deze Limited Edition snel op 24ice.com.
Meer info? Klik hier!

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL