Actie
Maandag 6 September 2021

Geef jouw favoriete bed banger door voor de SLAM! Sekslijst

Nummers waarbij jij meteen onder de dekens wilt kruipen... Daar gaan wij naar op zoek, en hebben we jouw hulp bij nodig!

Bij het horen van welke track wil jij meteen het bed in duiken samen met je partner? Laat het aan ons weten! Geef hieronder jouw favoriete bed banger door, stem vanaf 20 september op jouw favoriet en wie weet hoor je hem dan op 22 september vanaf 19:00 uur in de SLAM! Sekslijst voorbij komen. Heb jij je favoriet doorgegeven? Dan maak je kans op de Year of the Play box, gevuld met toys voor hem, haar en koppels. Laat de zwoele avond beginnen!

EasyToys
EasyToys.nlis dé online webshop die jouw seksleven nog leuker en spannender maakt. Wij geloven in Sexual Wellness voor iedereen en vieren de lust en de liefde, in alle soorten en maten. Er is voor ieder wat wil(d)s te vinden in onze webshop. En naast de leukste toys en spannendste lingerie vind je bij ons ook inspirerende tips, professioneel advies en leuke content. Shop nu bij EasyToys.nl en ervaar het zelf! 


Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Geef hier je favoriete bed banger door!

Voornaam *
Achternaam *
Geboortedatum *
Postcode *
Adres *
Woonplaats *
Telefoonnummer *
E-mail *
Welke track moet in de SLAM! Sekslijst komen te staan en waarom? *
Actie
Maandag 6 September 2021

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL