Actie
Woensdag 5 Mei 2021

Koop nu je ticket voor LatinVillage 2021!

Eindelijk, we mogen weer! 21 en 22 augustus is het tijd voor het 2-daagse LatinVillage Festival. Met maar liefst 7 stages waar alle genres voorbij komen, van house tot reggaeton, is dit een must-go voor iedereen! Scoor hieronder snel je SLAM! ticket, want dit wil je niet missen!

SLAM! Ticket
Bij ons koop je een exclusief SLAM! Ticket. Dit ticket heeft dezelfde prijs als een regulier ticket voor LatinVillage Festival maar dan mét exclusieve SLAM! entree (fastlane) en een Latin Village Goodiebag.

 

LatinVillage Festival  
LatinVillage Festival is een tweedaags festival dat elk derde weekend van augustus plaatsvindt op recreatiegebied Spaarnwoude. LatinVillage biedt een gezellige sfeer en een divers aanbod aan artiesten maar pakt ook graag uit met entertainment en acts. De muziekstijl varieert van House tot Reggaeton, voor iedereen zit er wel wat bij! LatinVillage Festival bestaat al meer dan 16 jaar en inmiddels is het festival uitgegroeid tot één van Europa’s grootste Latin-festivals met ruim 50.000 bezoekers per jaar. Wegens het grote succes breidde LatinVillage in 2019 uit van een één- naar een tweedaags festival. Wij hebben er zin in! Zien we je daar?

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error