Actie
Woensdag 1 September 2021

Leuke aanbieding of te mooi om waar te zijn?

Je kent het wel, die gloednieuwe laptop voor maar €100,-. Je weet niet of je het moet vertrouwen, maar toch is het interessant. Helaas blijkt vaak dat het onbetrouwbaar is. Sterker nog, heling komt vaak voor. Dit moet worden gestopt en daarom gaan we hier in Het Avondcircus aandacht aan besteden. Hierbij kan jij toffe producten winnen, dus lees snel verder!

Van 6 t/m 9 september belt Daniël met drie louche verkopers: Hosselaar Harry, Hosselaar Henk en Hosselaar Hiddo. Deze mannen hebben allemaal een mooie aanbieding voor Daniël. Maar welke is té mooi om waar te zijn? Bijvoorbeeld de omafiets van €169, een iOS smartphone van €89 of de SmartTV 32 inch van €179?

Doe mee!
Aan jou de taak te raden welke van de drie aanbiedingen te mooi is om waar te zijn. Geef je op via de SLAM! app om deel te nemen. Kom je in de uitzending en heb je het antwoord goed? Dan mag jij draaien aan het Top 5 Heling rad met daarop producten die veel voorkomen in helingzaken. Denk aan een fiets, laptop of smartphone. Het product waar het rad op eindigt is voor jou!

Stop Heling
Niet meedoen aan heling kan voelen als een kleine actie. Het is echter een actie met een grote impact. Want het systeem van heling kan alleen in stand blijven wanneer jij deze gestolen goederen blijft kopen.  Dus door hier niet aan mee te doen, kan je veel ellende voorkomen en misdaad stoppen. Check dus altijd of je geen gestolen spullen koopt en controleer het serienummer op stopheling.nl. Stop heling. Stop misdaad.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL