Actie
Maandag 5 Juli 2021

Luister naar de MixMarathon en win LG Earbuds

Wil jij in de beste kwaliteit naar de SLAM! MixMarathon luisteren? Dat kan! Bij ons maak je kans op LG Tone Free Earbuds zodat je helemaal op kan gaan in de muziek! 

Ik wil LG Tone Free Earbuds winnen, wat moet ik doen?
Luister op vrijdag naar de SLAM! MixMarathon. Hoor je de oproep van de MC? App dan WIN naar de studio met de SLAM! app. Kom je in de uitzending? Dan win jij de LG earbuds! Ook op Instagram maak je kans. Kijk op vrijdag naar de New Music Update, check hoeveel LG earbuds je voorbij ziet komen, drop het in de comments en maak kans!
 

LG Tone Free Earbuds
De geavanceerde LG Tone Free oordopjes met Active 
Noice Cancellation zorgen ervoor dat jij geen last meer hebt van achtergrondgeluid. De Tone Free oordopjes blokkeren geluiden en ruis van buitenaf waardoor je geniet van je eigen privéconcert, serie of film waar je ook bent dankzij de authentieke Meridian-audio. De LG TONE Free zijn uitgerust met de UV Nano technologie wat 99.9% van de bacteriën doodt. Ook zijn ze hypoallergeen en comfortabel dankzij de ergonomische pasvorm. Ze zijn zo ontworpen dat ze comfortabel in je oren passen met een gewichtsverdeling in het midden, waardoor ze stevig en veilig blijven zitten! Meer info? Klik hier!

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL