Actie
Maandag 8 Juli 2019

Luister naar SLAM! en maak kans op een DAB+ radio

Luister jij het liefst de hele dag naar SLAM!, waar je ook bent? Dan hebben we iets leuks voor jou, deze week maak je namelijk kans op een DAB+ radio!

Hoe kan ik dit winnen?
Wil je graag een DAB+ radio van Sangean winnen, luister dan deze week goed naar de radio! Hoor je de oproep op SLAM!? stuur dan een appje naar de studio of bel via 0909 300 6363 en wie weet kan jij straks op de fiets, in de auto of thuis naar SLAM! luisteren in de beste kwaliteit, via je nieuwe DAB+ radio!

DAB+
Wij zijn er altijd en overal. Bij je thuis, op de fiets, in de auto. Wij laten je lachen, vertellen je wat er in de wereld gebeurt en draaien jouw favoriete muziek. Wij zijn er als je alleen bent, of juist samen. Je ziet ons niet, maar je hoort ons wel. Luister nu naar de digitale radio van morgen. Je hoort ons allemaal op DAB+, het nieuwe geluid van radio.

Charmant, compact en een verbluffend geluid!
Dat is de SANGEAN Genuine Mini DAB. Dit is wellicht de meest charmante radio die u ooit heeft gezien. Hij is klein in formaat, maar onderschat zijn krachten niet! Deze DAB+ radio heeft een zeer hoogwaardige klank weergave door de akoestisch afgestelde houten kast. Luister naar uw favoriete radiostations in hoge digitale kwaliteit met DAB+. De SANGEAN Genuine Mini heeft zeer moderne functies. Stream uw eigen muziek via Bluetooth of sluit een extern apparaat aan via de AUX-aansluiting. SANGEAN is al 45 jaar wereldleider als het gaat om ontwikkeling, productie en verkoop van kwalitatief hoogwaardige radio's. Bestel nu je producten t/m 31 juli op www.sangeanshop.eu met de code 'DABPLUS' en krijg 30% korting!

Extra kans maken?
Ook online maak je elke dag kans op een gloednieuwe DAB+ radio. De winnaar maken we elke middag om 17:00 uur bekend op deze pagina. Klik hieronder op 'volgende pagina', laat je gegevens achter en maak kans!

Winnaars
Maandag -  Julian Trip uit Hoogezand
Dinsdag - Lisa Martens uit Zaandam
Woensdag - Floor Muijres uit Almere
Donderdag - Bart van Erp uit Eindhoven

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error