Actie
Donderdag 12 Mei 2022

MEI MAAND = FORMULE 1 MAAND, WIN TICKETS VOOR GP VAN MONZA

Ruik het rubber, hoor de PK’s, voel de adrenaline en zie met eigen ogen of Max Verstappen de Grand Prix van Monza in Italië weet te winnen! Mei maand = Formule 1 maand bij SLAM!. Van 16 t/m 19 mei maak jij elke dag kans op een reis voor twee personen naar de GP van Monza!

Ik wil die reis winnen, wat moet ik doen?
Van 16 t/m 19 mei start elke dag in Early Birds de strijd om die felbegeerde tickets. Twee luisteraars nemen het tegen elkaar op in een spannende quiz en de winnaar plaatst zich voor het volgende programma, waarin hij/zij het opneemt tegen een nieuwe uitdager. Weet jij in Het Avondcircus de laatste ronde te winnen? Dan ga jij samen met een vriend(in) naar de GP van Monza! Geef je dus snel hieronder op door op ‘DOE MEE’ te klikken!

CREATES. UNFORGETTABLE. EXPERIENCES.
Wij streven elke dag naar Champions League level tickets, events, ervaringen en samenwerkingen. Onze missie is om jou naar je favoriete event te brengen. De P1 Travel club bestaat uit teamplayers die zelf naar grote evenementen zijn geweest. We weten als geen ander wat een fantastisch sport of muziek evenement met je kan doen. Daarom zorgen wij dat jij er zo eenvoudig mogelijk heen kan, zonder te veel gedoe – want daar heeft niemand tijd voor.  Wij zitten klaar om jou naar je favoriete event te brengen! Meer info? Klik hier!


Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen, de aanvullende actievoorwaarden en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Vul hieronder je gegevens in

Voornaam *
Achternaam *
Geboortedatum *
Telefoonnummer *
E-mail *

Ja, ik wil op de hoogte gehouden worden van andere acties van P1 Travel.

Actie
Donderdag 12 Mei 2022

Bedankt voor je inzending!

Deel dit bericht:
Terug naar de homepage!
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error