Actie
Dinsdag 5 Oktober 2021

Oud of Nieuw: welke track wil jij horen?

Voor wat zet jij je radio extra hard? Voor die oude classic 'Show Me Love' van Robin S uit 1993, of toch de nieuwe versie van Sam Feldt uit 2015?

Van maandag 11 t/m donderdag 16 oktober spelen we 'Oud of Nieuw' in Early Birds, powered by Coca-Cola. Martijn laat twee tracks horen, een originele track en een nieuwe versie van deze track. Aan jou de keuze welke jij op de radio wilt horen. Stuur 'oud' of 'nieuw' met de SLAM! app naar de studio, waarmee jij Martijn laat weten of je de originele of de gerecyclede track wilt horen. Kom je op de radio? Dan win je een duurzame bluetooth speakerbox én een Limited Edition Coca-Cola bag incl. Coca-Cola flesjes. 

* Exclusief dop en label, deze zijn wel 100% recyclebaar

Coca-Cola
De flessen van Coca-Cola zijn niet nieuw, en daar zijn we trots op! Van Fuze Tea tot Fanta, Sprite en natuurlijk Coca-Cola: de flessen van Coca-Cola in Nederland zijn vanaf nu gemaakt van 100% gerecycled plastic (rPET)*. Nadat vorig jaar de kleine flesjes al overgingen op 100% gerecycled plastic, zijn nu ook alle grote plastic flessen in Nederland over. Dat is goed nieuws, want het is nu niet langer nodig om nieuw plastic te gebruiken voor het maken van onze plastic flessen. Het is daarom belangrijk dat lege flessen ingeleverd worden bij een inzamelpunt zodat wij daar weer nieuwe flessen van kunnen maken. Dus recycle mee en help ons er nieuwe flessen van te maken. Meer weten? Klik hier of bekijk hier een video.

Voor deze actie geldt dat je minimaal 13 jaar oud moet zijn. Daarnaast gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL