Actie
Woensdag 1 Juli 2020

Race tegen BN'ers tijdens de virtuele FUN Grand Prix in Utrecht

We hebben er een paar maanden op moeten wachten maar vanaf 5 juli kunnen we weer genieten van de koningsklasse van de autosport: de Formule 1! Maar dat is nog niet alles… Ook de nieuwe game F1 2020 is dan weer uit! In F1 2020 voelt het alsof je tussen coureurs als Max Verstappen, Lewis Hamilton en Sebastian Vettel staat en kun je zelfs racen op Circuit Zandvoort! 

Deze week maak je op SLAM! kans om de gloednieuwe game te winnen en daarnaast kan je je ook kwalificeren voor de hoofdprijs: racen tegen BN'ers tijdens de virtuele FUN Grand Prix in Utrecht!

Ik wil de game F1 2020 winnen, wat moet ik doen?
Maandag t/m donderdag maak je in ieder radioprogramma kans op de nieuwe game F1 2020. Olav Mol stelt een F1 vraag. Weet jij het antwoord op de vraag? Bel dan naar de studio! Kom je in de uitzending en heb je het antwoord goed? Dan win je de F1 2020 game! Je kwalificeert je dan direct voor de hoofdprijs.

De hoofdprijs
Ben jij gekwalificeerd voor de hoofdprijs? Luister 's avonds dan goed naar Club Ondersteboven! Hier wordt de hoofdprijs weggegeven aan één van de gekwalificeerden: Mee racen tijdens de virtuele FUN Grand Prix in The Official F1 Racing Centre in Utrecht, tegen BN'ers. Met als kers op de taart: live commentaar van Olav Mol!

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error