Actie
Vrijdag 5 Juli 2019

SLAM! Festivalzomer

De dagen worden langer en zonniger en dat betekent maar een ding: de zomer is op komst! Zeg je zomer, dan zeg je natuurlijk festivals en bij SLAM! houden we wel van een feestje!

Een feestje alleen is natuurlijk niet leuk en daarom hebben we een hele hoop tickets voor de leukste festivals voor je geregeld! Wat je daarvoor moet doen? Simpel, de hele zomer je radio op SLAM! houden. Je maakt vanaf nu namelijk iedere week kans op tickets voor een ander festival en natuurlijk brengen we je ook het laatste nieuws uit festivalland. Verder draaien we uiteraard veel lekkere muziek om je de week door te slepen!

We zijn aangekomen bij de laatste week van de Festivalzomer. Het festival waar je deze week tickets voor kunt winnen is: Dance Valley.

Hoe werkt het?
Luister de hele zomer naar SLAM!. Hoor je de MC,  bel naar de studio via 0909 300 6363 (0,45 cent per gesprek). Kom je in de uitzending? Dan win je tickets voor Dance Valley!

De festivals waar je deze zomer tickets voor kunt winnen zijn:

Fairytale Festival

Dance4Liberation

Emporium

Intents Festival

7th Sunday Festival

We Are Electric

Dreamfields Festival

Verknipt Festival

World Club Dome Cruise 

Daydream Festival

WiSH Outdoor

Decibel outdoor

Lakedance

Dance Valley


De SLAM! Festivalzomer is powered by: Belkin, innovatie met focus op kwaliteit

Al 35 jaar maakt Belkin producten die jouw leven makkelijker maken en je helpen om het maximale uit technologie te halen. Belkin maakt het verschil door elk product zorgvuldig te ontwerpen, van de beste materialen te maken en grondig te testen voordat het zijn weg naar jou vindt. Belkin power banks, Belkin draadloze opladers, Belkin thuisladers en Belkin autoladers zijn verkrijgbaar bij MediaMarkt, zowel in de winkel als online.

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policyvan Radiocorp B.V.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error