Actie
Maandag 3 Februari 2020

SLAM! Speeddateweek

Valentijnsdag staat om de hoek, en wat is er nou leuker dan die dag op date te gaan? Bij SLAM! maak je kans om een wel hele bijzondere date te winnen, namelijk een date naar Parijs!

Wil jij op date maar kan je wel een klein beetje hulp gebruiken? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Van 10 t/m 13 februari is het Speeddate Week in Club Ondersteboven. Deze week gaat er iedere dag één single op date met drie kandidaten. De singles stellen we hieronder aan je voor. Aan het einde van de avond kiest de single zijn of haar beste match uit. Ben jij dat? Dan vertrekken jullie op 14 februari samen een weekend naar Parijs en krijgen jullie een goodiebag van EasyToys!

Dit zijn de singles. De kandidaten zijn inmiddels uitgekozen. Wil jij weten hoe de dates verlopen? Luister dan deze week naar Club Ondersteboven! Daar hoor je iedere avond één single op speeddate gaan. Check volgende week ons Radio kanaal op YouTube om de dates te zien!

 

                               

EasyToys
EasyToys.nl is dé online webshop die jouw Valentijnsdag nog leuker en spannender maakt. Wij geloven in een plezierig seksleven voor iedereen en vieren de lust en de liefde, in alle soorten en maten. Er is voor ieder wat wil(d)s te vinden in onze webshop. Of dat nu een spannende toy of een sexy lingeriesetje is. EasyToys.nl is van alle markten thuis om jouw Valentijnsdag extra spannend te maken. Shop hier de leukste deals voor hem, haar of jullie samen en geniet van een Valentijnsdag om nooit te vergeten!

Bekijk hier de aanvullende voorwaarden voor de reis naar Parijs.
Voor deze actie gelden daarnaast de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen 
en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error