Actie
Maandag 2 September 2019

Vraag raad in Brams Klantenservice!

Kan jij wel wat advies gebruiken? Dan ben je bij Bram aan het goede adres! Iedere woensdag in september geeft Bram raad in Brams Klantenservice. Geef je op en leer van Brams wijsheden...

Heb jij hulp nodig op het gebied van werk, liefde of totaal iets anders? Het kan allemaal, want Bram weet met elke situatie wel raad! Iedere woensdag van september kan jij je opgeven voor Brams Klantenservice. Hoor je de oproep van Tom & Bram in Club Ondersteboven? App dan je naam, leeftijd en het onderwerp waar je advies over wilt naar de studio met de SLAM! app. Word jij teruggebeld en kom je in de uitzending? Dan krijg jij raad tijdens Brams Klantenservice!

 

FINTREX
Ben jij op zoek naar een baan die echt bij jou past? Wat je situatie ook is en waar je ook naar op zoek bent, FINTREX heeft de baan voor jou! Door ons grote aanbod van vacatures en vele mogelijkheden in klantcontact vind jij hier zeker jouw match! Drie redenen waarom jij hier wilt werken: parttime en fulltime mogelijkheden, het grootste aanbod van klantcontact vacatures en veel mogelijkheden om jouw carrière te ontwikkelen. Ga naar fintrex.nl en bekijk welke mogelijkheden wij hebben voor jou!

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error