Actie
Dinsdag 31 Januari 2023

WIE WINT-ER EEN WINTERSPORTREIS?

Misschien wel Nina, of Sander, Tim, Linda, Jordy, Sanne, of…. jij? Wie winter een wintersportreis naar Dutchweek Saalbach? Maak van maandag 30 januari tot en met donderdag 2 februari tijdens de SLAM! Wintersportweek elke dag kans op de ultieme wintersport!

Speel in ieder programma mee met Wie Winter... De Jock roept ergens tijdens de uitzending twee namen op van luisteraars die zich onderaan de pagina aan hebben gemeld voor de actie. Pak - wanneer je jouw naam voorbij hoort komen - binnen 30 minuten de telefoon en bel naar de SLAM! studio (0909 300 6363).

Ben jij van de twee de snelste beller? Dan win jij een arrangement voor 2 personen bij SnowWorld én kwalificeer jij je voor de hoofdprijs: een wintersportreis voor 2 personen naar Dutchweek Saalbach Oostenrijk. Iedere avond tijdens Het Avondcircus wordt de hoofdprijswinnaar bekend gemaakt!

Overal misgegrepen? Houd dan ook de Instagram-pagina van SLAM! in de gaten om kans te maken op die ultieme wintersportreis naar Dutchweek Saalbach!

DOE MEE

Dutchweek 2023
Dat gevoel, met de zon op je bol, heerlijk in de buitenlucht, na een dag vol sportieve activiteiten je favoriete drankje in je hand, je vrienden of collega's waarmee je na het bikkelen heerlijk ontspant boven op een berg... Making Memories Together all the way! In 2023 keert Dutchweek terug met maar liefst zeven winterevents in de bergen. Het beloofd verrassend, grootser en nóg gezelliger, aldus de organisatie! Van sportief buiten zijn en allerlei toffe activiteiten tot aan de gekste feestjes op de berg en in de club. Life is a circus! Expect the unexpected en laat je deze winter verrassen op een van de Dutchweek events!

SnowWorld
Wil jij ook de ultieme wintersportervaring in Nederland beleven? Dat kan bij SnowWorld. 365 dagen per jaar is het -5 graden en voelt het winters aan. Met vestigingen in Amsterdam, Landgraaf, Rucphen-Breda, Terneuzen en Zoetermeer is er altijd wel een SnowWorld bij jou in de buurt. Of je nu jouw eerste sporen in de sneeuw wilt ervaren of al een doorgewinterde liefhebber bent, SnowWorld is er voor iedere wintersporter! De pistes, verschillende horecagelegenheden en het Alpine hotel in Landgraaf brengen jou volledig in de winterse sferen!

 * Deelnemers dienen ouder te zijn dan 18 jaar.

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen, de aanvullende voorwaarden en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Vul hieronder je gegevens in

Voornaam *
Achternaam *
Geslacht *
Geboortedatum *
Woonplaats *
Telefoonnummer *
E-mail *

Ja, ik wil graag op de hoogte blijven van alle events, festivals en acties van Dutchweek!

Actie
Dinsdag 31 Januari 2023

Bedankt voor je inzending!

Deel dit bericht:
Terug naar homepage!
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error