Actie
Maandag 30 Mei 2022

WIN EEN COMPLEET VERZORGDE FORMULE 1 WERELDREIS

Snelheidsduivels opgelet! SLAM! is opzoek naar de snelste luisteraar… Ben jij dat? Dan win jij een Formule 1 Wereldreis naar het Verenigd Koninkrijk, Mexico en Abu Dhabi!

Ik wil die Formule 1 Wereldreis winnen, wat moet ik doen?
Geef je hieronder via het inschrijfformulier op. Van maandag 30 mei tot en met vrijdag 3 juni moet je aan de telefoon gekluisterd zitten, want op de radio hoor je op een random moment de “Schiphol omroepster” twee namen omroepen, zoals:

‘Dit is een omroep voor de F1 Wereldreis. Willen Tim de Krijger uit Oss en Lenny de Jong uit Haarlem zich zo snel mogelijk melden bij de SLAM! Studio. Ik herhaal Tim de Krijger en Lenny de Jong, melden bij de SLAM! Studio.’

Pak – wanneer je jouw naam voorbij hoort komen – zo snel mogelijk je telefoon. Bel naar de SLAM! studio - 0909 300 6363 (€ 0,45 per gesprek) - en ben jij van de twee de snelste beller? Dan kwalificeer jij je voor de finale!

De Grand Prix van SLAM!
De finale wordt niet zomaar gespeeld, nee, je vecht om die Formule 1 Wereldreis tijdens de Grand Prix van SLAM!. Op zaterdagochtend 4 juni van 9.00 uur tot 11.00 uur ga jij op een kartbaan samen met alle 20 finalisten strijden om het neerzetten van de snelste tijd. Heb jij binnen een bepaalde tijd de snelste race ronde? Dan win jij de Formule 1 Wereldreis!

Compleet verzorgde sportreizen bij TUI
Van de New York City Marathon tot de Grand Prix in Spanje of de L'Étape du Tour. Bij TUI Sports ben je aan het juiste adres voor compleet verzorgde sportreizen. De reizen zijn tot in de puntjes verzorgd met een retourvlucht, hotelovernachting(en), professionele begeleiding en een gegarandeerd startnummer/toegangskaart. Naast de reizen naar alle World Marathon Majors en fietsreizen naar de mooiste fietsgebieden, hebben we ook onze Formule 1-arrangementen. Weliswaar een iets andere tak van sport, maar het zijn wel onvergetelijke weekenden waar je topsport intens beleeft. Een lang weekend met vrienden naar een Grand Prix komt zo wel erg dichtbij.

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen, de aanvullende voorwaarden en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error