Actie
Zondag 18 April 2021

Win een hele bitcoin op SLAM!

Een hele Bitcoin?! Ja, je hoort het goed! Je kunt tegenwoordig geen gesprek meer voeren zonder dat de vraag 'zit jij al in de Bitcoin?' gesteld wordt. Jouw antwoord kan JA worden op deze vraag, want samen met Bitcoin Meester geven we op SLAM! één hele Bitcoin weg!

Van maandag 5 t/m donderdag 29 april spelen we iedere dag Het Wachtwoord. Door mee te spelen met het spel maak jij als luisteraar kans op één Bitcoin die op dit moment meer dan 40.000 euro waard is!

Ik wil meedoen met Het Wachtwoord, wat moet ik doen?
Begin met het luisteren naar SLAM!. In ieder programma geeft de Bitcoin Meester een hint. Aan jou de taak om aan de hand van deze hints een wachtwoord te raden. Denk jij te weten wat het wachtwoord is? App dan BITCOIN naar de studio met de SLAM! app. Word je gebeld in de uitzending en heb je het goed? Dan scoor je een finaleplek! Op 29 april is de finale en wordt duidelijk wie de Bitcoin wint.

Extra kans op Instagram
Hou het Instagram kanaal van SLAM! goed in de gaten, want één van de hints die je nodig hebt vind je hier... Ook geven we hier een finaleplek weg dus mis het niet!

Wat kan het wachtwoord zijn?
Het wachtwoord kan van alles zijn, maar het is altijd één woord of naam, of een logische combinatie van beiden. Het wachtwoord bestaat alleen uit letters (aantal onbekend), het is niet hoofdlettergevoelig en het wordt aan elkaar geschreven. Bijvoorbeeld: ‘barackobama’, ‘verenigdkoninkrijk’, ‘schuurpapier’, ‘jipenjanneke’ of ‘bigbrother’.

Het is eerste wachtwoord is inmiddels geraden. Benieuwd wat de hints waren? Check ze hier!

Bitcoin Meester
Bitcoin Meester is een platform waarop je meer dan 200 verschillende crypto munten kunt kopen, verkopen en veilig bewaren. Bitcoin Meester is een in Nederland gevestigd bedrijf en heeft een registratie bij De Nederlandsche Bank N.V. (DNB) als aanbieder van cryptodiensten. Wij maken het mogelijk om 24 uur per dag, 7 dagen per week, cryptovaluta te kopen en te verkopen en zijn altijd telefonisch, per e-mail of chat bereikbaar. Jouw cryptovaluta is na aankoop direct zichtbaar in je account, zonder vertraging. Wil jij je cryptovaluta verkopen en laten uitbetalen op je bankrekening? Wij betalen dezelfde dag uit!


Voor deze actie gelden de Aanvullende Voorwaarden, de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL