Actie
Woensdag 28 April 2021

Win een hele bitcoin op SLAM!

Een hele Bitcoin?! Ja, je hoort het goed! Je kunt tegenwoordig geen gesprek meer voeren zonder dat de vraag 'zit jij al in de Bitcoin?' gesteld wordt. Jouw antwoord kan JA worden op deze vraag, want samen met Bitcoin Meester geven we op SLAM! één hele Bitcoin weg!

Van maandag 5 t/m donderdag 29 april spelen we iedere dag Het Wachtwoord. Door mee te spelen met het spel maak jij als luisteraar kans op één Bitcoin die op dit moment meer dan 40.000 euro waard is!

Ik wil meedoen met Het Wachtwoord, wat moet ik doen?
Alle finaleplekken op de radio zijn inmiddels vergeven (4 plekken). 28 en 29 april heb jij een laatste kans om een finaleplek te winnen, namelijk op Instagram @slamofficial! Hier zullen we 4 posts plaatsen met in ieder 2 hints. Denk jij dat je het wachtwoord weet? Drop het in de comments! We benaderen de winnaar op 29 april via DM. Op 29 april is 's avonds de finale en wordt duidelijk wie de Bitcoin wint. Belangrijk is dus dat wanneer je meedoet met Het Wachtwoord, je in de gelegenheid bent om op 29 april 's avonds naar de SLAM! studio te komen.

Wat kan het wachtwoord zijn?
Het wachtwoord kan van alles zijn, maar het is altijd één woord of naam, of een logische combinatie van beiden. Het wachtwoord bestaat alleen uit letters (aantal onbekend), het is niet hoofdlettergevoelig en het wordt aan elkaar geschreven. Bijvoorbeeld: ‘barackobama’, ‘verenigdkoninkrijk’, ‘schuurpapier’, ‘jipenjanneke’ of ‘bigbrother’.

Het is eerste wachtwoord is inmiddels geraden. Benieuwd wat de hints waren? Check ze hier!
Ook het tweede wachtwoord is geraden. Benieuwd wat de hints waren? Check ze hier!
Het derde wachtwoord is geraden. Benieuwd wat de hints waren? Check ze hier!
Het vierde en laatste wachtwoord op radio is geraden. Benieuwd wat de hints waren? Check ze hier!

Bitcoin Meester
Bitcoin Meester is een platform waarop je meer dan 200 verschillende crypto munten kunt kopen, verkopen en veilig bewaren. Bitcoin Meester is een in Nederland gevestigd bedrijf en heeft een registratie bij De Nederlandsche Bank N.V. (DNB) als aanbieder van cryptodiensten. Wij maken het mogelijk om 24 uur per dag, 7 dagen per week, cryptovaluta te kopen en te verkopen en zijn altijd telefonisch, per e-mail of chat bereikbaar. Jouw cryptovaluta is na aankoop direct zichtbaar in je account, zonder vertraging. Wil jij je cryptovaluta verkopen en laten uitbetalen op je bankrekening? Wij betalen dezelfde dag uit!


Voor deze actie gelden de Aanvullende Voorwaarden, de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL