Actie
Maandag 24 Juni 2019

Win een Klus Ondersteboven Toolbox

Vanaf 1 juli toveren we Club Ondersteboven twee weken lang om naar Klus Ondersteboven. Tijdens het programma maak je dagelijks kans op een geheel gewrapte GAMMA en SLAM! Klus Ondersteboven Toolbox ter waarde van €250,-. Een gereedschapskist waarmee je alles zelf kan!

Ik wil dit winnen, wat moet ik doen?
Luister van 1 t/m 12 juli tussen 19:00 en 22:00 uur naar Klus Ondersteboven. We spelen hier de gereedschapsquiz waarmee je de Klus Ondersteboven Toolbox kunt winnen. Raad jij welke tool Bram of Tom gebruikt in een afgeschermde kamer? App dan je naam naar de studio. Kom je in de uitzending en heb je het goede antwoord? Dan win jij de Klus Ondersteboven Toolbox!

GAMMA
Bij GAMMA geloven we dat iedereen zelf zijn thuis kan creëren. In iedereen schuilt een klusser. Ook jij kan het zelf! Iedereen wil zijn of haar huis en tuin mooier en beter maken. En iedereen kan dit. GAMMA is dé ik-kan-het-zelfmarkt. Ook als het je niet helemaal zelf lukt, of ergens net even geen tijd voor hebt, dan helpt GAMMA je.  Dit doen we door het klussen makkelijker en leuker te maken. Makkelijker door handige, nieuwe, vaak digitale mogelijkheden en door altijd en overal in de buurt te zijn ( je kunt bijna altijd terecht bij een van de 166 GAMMA bouwmarkten bij jou om de hoek of op gamma.nl). Met een modern assortiment op maat en natuurlijk met de beste acties en handige services. En soms heeft een doe-het-zelver ook gewoon een vakman nodig, daarvoor heeft GAMMA diverse services zoals raamdecoratie op maat en de verhuur service. We maken klussen leuker door mooie, goede spullen en creatieve ideeën. Ook bieden we voldoende inspiratie en slimme mogelijkheden om zelf je huis te verduurzamen of smart te maken. GAMMA voor elke klus, voor alle klussers. Dat zeg ik GAMMA.

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error