Actie
Maandag 10 Mei 2021

Win een mancave, hottub, buitenkeuken of DJ booth!

We zitten in deze tijd veel thuis. Hoe tof is het om jouw huis te laten 'verSLAM!en' zodat je het nog iets langer volhoudt thuis? Met je vrienden chillen in je eigen mancave, een hottub op je balkon, een DJ-booth in je woonkamer of wat dacht je van een buitenkeuken voor de beste zomerse tuinfeestjes? Het SLAM! Klusteam, powered by Redbrick Safety Sneakers, fixt het voor je!

Ik wil meedoen, wat moet ik doen?
Geef onderaan de pagina je gegevens door, laat ons weten welke prijs jij wilt winnen (mancave, hottub, buitenkeuken of DJ-booth) en waarom. Voeg ook een foto toe waar de prijs kan komen te staan (bijv. je woonkamer of tuin). Word jij op 12 of 19 mei live in Early Birds teruggebeld door Martijn La Grouw? Dan komt het klusteam diezelfde dag nog bij je voorrijden en regelt dit voor jou!

Redbrick Safety Sneakers
Ouderwetse lompe veiligheidsschoenen, die kunnen echt niet meer. Want wat je ook doet, je wil jezelf zijn en lol maken. Het leven is leuk, dus wel zo fijn als je werk, toch een belangrijk onderdeel daarvan, dat ook is. Natuurlijk moet je jezelf tijdens je werk fatsoenlijk beschermen. Elke klus kan pas écht goed worden gedaan als het helemaal veilig gebeurt. Maar dat betekent niet dat je er op je werk niet stijlvol bij kunt lopen. Integendeel. Redbrick brengt jouw stijl naar het werk.

Voor deze actie gelden de Aanvullende Actievoorwaarden, de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Win een SLAM! Klusteam...

En maak kans op een mancave, hottub, buitenkeuken of DJ booth voor in jouw huis! Vul hieronder je gegevens in en upload een foto waar de prijs kan komen te staan (bijvoorbeeld van je woonkamer of tuin).

Voornaam *
Achternaam *
Geboortedatum *
Postcode *
Adres *
Woonplaats *
Telefoonnummer *
E-mail *
Afbeelding *
Welke prijs wil jij winnen en waarom? Je kunt kiezen uit een mancave, hottub, buitenkeuken of DJ booth. *

Hou me op de hoogte van de laatste acties en nieuws van SLAM!

Actie
Maandag 10 Mei 2021

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL