Actie
Maandag 12 April 2021

Win een persoonlijke serenade

Heeft een vriend, vriendin, studie- of huisgenootje iets voor jou betekend in coronatijd? Zoals de hond uitlaten toen jij in quarantaine moest of hulp bij het opbouwen van je thuiswerkplek, en vind jij het nu tijd om iets speciaals terug te doen? Dat kan met de SLAM! Serenade Service!  

Ik wil een serenade aan iemand opdragen, hoe werkt het?
Geef de persoon aan wie jij een serenade op wilt dragen onder aan deze pagina op, met natuurlijk de reden waarom. Erik-Jan zal iedere woensdagavond in Het Avondcircus een aantal personen uitkiezen aan wie hij live op de radio een gepersonaliseerde serenade opdraagt. Dat belooft wat leuks te worden, wie wil dat nou niet?!

Ik wil niet op de radio maar wel een serenade, wat nu?
Dan kan je zelf je serenade aan iemand opdragen! Druk hieronder op de button voor wie jij een serenade wilt ontvangen, vul de juiste naam in en klaar!


De Rijksoverheid
Met de campagne Samen kunnen we niet stuk, willen we jongeren inspireren en activeren om iets voor een ander te doen en daarmee samen deze coronatijd door te komen. Want iets voor een ander doen, maakt ook jezelf gelukkig. Dat hoeft niet altijd heel groots te zijn, ook door iets kleins te doen maak je al het verschil. Niet alleen voor een ander, maar ook voor jezelf. Op deze manier kunnen we nog even volhouden. Het einde is in zicht! 

Deze actie is in samenwerking met de Rijksoverheid.

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL