Actie
Maandag 29 Juli 2019

Win een trip naar de GP van België!

De Formule 1 volg je bij SLAM!. Lewis Hamilton, Sebastian Vettel, Daniel Ricciardo en natuurlijk onze eigen Max Verstappen… dit is hét Formule 1 seizoen waar je bij wilt zijn! 

Ruik het rubber, hoor de pk’s, voel de adrenaline en zie met je eigen ogen wie dit jaar de Grand Prix van België wint. Samen met SportStadion hebben we het perfecte Formule 1 samengesteld die jij kunt winnen! Je maakt namelijk kans op een trip voor twee personen voor de Grand Prix in België op zondag 1 september. Dat wil je!

Ik wil naar de Grand Prix van België, wat moet ik doen?
Van maandag 12 t/m donderdag 15 augustus maak je in de ochtendshow en Club Ondersteboven kans op twee staanplaatsen voor de Grand Prix van België op zondag 1 september. Om kans te maken op de tickets in de ochtendshow moet je zo goed mogelijk een F1 auto na doen. Kom je in de uitzending en is jouw imitatie het beste? Dan win je twee staanplaatsen voor de Grand Prix van België en kwalificeer je je automatisch voor de hoofdprijs: een unieke Formule 1 viptrip!

Daarnaast maak je bij Club Ondersteboven ook nog eens kans op twee staanplaatsen voor de Grand Prix van België door mee te doen aan het Snelste Spel. Stuur met de gratis SLAM! App je naam + leeftijd naar de studio en zorg dat je de beste bent!

De hoofdprijs: Unieke Forumule 1 viptrip
Heb je twee staanplaatsen voor de Grand Prix van België gewonnen? Dan ben je gekwalificeerd voor de hoofdprijs: een unieke Formule 1 viptrip! Word ergens in Nederland opgepikt met een helikopter en vlieg rechtstreeks naar de Grand Prix van België. Bekijk de race vanaf de beste plekken op circuit Spa Francorchamps en na de race staat de helikopter alweer klaar om je terug te vliegen. Hoe vet is dat?!

Wie is SportStadion?
Bij SportStadion boek jij jouw tickets voor de populairste races van over de hele wereld. De grootste Formule 1-aanbieder van Nederland heeft al ruim tien jaar ervaring en zorgt dat jij comfortabel klaar zit voor een knallende start. Je kunt kiezen uit losse F1 tickets, luxe verzorgde Formule 1-reizen of misschien ga jij dit jaar wel voor één van de specials. Ga je bijvoorbeeld voor de Spa Speed Package in België? Waar ongekende snelheid, een geweldig feest en een spetterende race een garantie zijn. Ben jij een echte Oranjefan? Ga dan voor de Orange Experience in Italië, waar jij net zoals in de Grand Prix's van Oostenrijk en Duitsland tussen duizenden Oranjefans de race als één groot feest beleefd. Voor nog meer geweldig en uniek aanbod, bezoek je de site van SportStadion!

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen, de aanvullende actievoorwaarden en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error