Actie
Vrijdag 20 September 2019

Win een vijfdaagse trip naar de GP van Abu Dhabi!

De Formule 1 volg je bij SLAM!. Lewis Hamilton, Sebastian Vettel, Daniel Ricciardo en natuurlijk onze eigen Max Verstappen… dit is hét Formule 1 seizoen waar je bij wilt zijn! 

Ruik het rubber, hoor de pk’s, voel de adrenaline en zie met je eigen ogen wie dit jaar de Grand Prix van Abu Dhabi wint. Samen met SportStadion hebben we de perfecte Formule 1 reis samengesteld die jij kunt winnen! Je maakt namelijk kans op een vijfdaagse trip naar de allerlaatste Formule 1 race van het seizoen: de avond Grand Prix in Abu Dhabi. Je verblijft samen met een vriend of vriendin in de wereldstad Dubai en gaat naar de ontknoping van het Formule 1 seizoen.

Ik wil naar de Grand Prix van Abu Dhabi, wat moet ik doen?
Hoor jij de Formule 1 auto op SLAM!? Zorg dat je de snelste bent en wordt de eerste beller via 0909-3006363. Kom je in de uitzending? Dan win je sowieso vier tickets voor het Formule 1 event in de Ziggo Dome (GP Mexico) en kwalificeer je je voor de superprijs, de compleet verzorgde vijfdaagse trip naar de Grand Prix van Abu Dhabi voor twee personen.

Donderdagavond 26 september wordt de winnaar van de superprijs uit de hoge hoed gehaald in Club Ondersteboven.

Wie is SportStadion?
Bij SportStadion boek jij jouw tickets voor de populairste races van over de hele wereld. De grootste Formule 1-aanbieder van Nederland heeft al ruim tien jaar ervaring en zorgt dat jij comfortabel klaar zit voor een knallende start. Je kunt kiezen uit losse F1 tickets, luxe verzorgde Formule 1-reizen of misschien ga jij voor één van de specials. Voor een uitgebreid en uniek aanbod, bezoek je de site van SportStadion!

Boeken en tickets
Al jouw tickets, reizen en specials voor het Formule 1 boek je bij SportStadion. Kies jouw bestemming en brul jouw favoriete coureur naar de overwinning. De keuze is aan jou! Start your engines and enjoy the race!

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error