Actie
Maandag 24 Januari 2022

Win een wintersport reis naar Dutchweek Oostenrijk!

Jawohl! Het is de hoogste zeit voor De SLAM! Wintersportweek. Ben je klaar voor een reis vol schnaps, schnitzels en de leukste feestjes? Dan moet je van maandag 31 januari t/m donderdag 3 februari luisteren naar SLAM! want je maakt kans op een wintersportvakantie voor twee personen naar Dutchweek Oostenrijk!

Ik wil die wintersport voor twee personen winnen, wat moet ik doen?
Stuur WINTER via de SLAM! app. Word jij op radio teruggebeld dan speel jij mee met WIE WINTER. Beantwoord in één minuut zoveel mogelijk vragen goed over… de winter! De deelnemer die aan het einde van de dag de meeste antwoorden goed heeft, is de winnaar van de dag en wint de wintersportvakantie voor twee personen naar Dutchweek Oostenrijk!

Dutchweek
Dat gevoel, met de zon op je bol, heerlijk in de buitenlucht, na een dag vol sportieve activiteiten je favoriete drankje in je hand, je vrienden of collega's waarmee je na het bikkelen heerlijk ontspant boven op een berg... Making Memories Together all the way! In 2022 keert Dutchweek terug met maar liefst vier winterevents in de bergen. Het beloofd verrassend, grootser en nóg gezelliger, aldus de organisatie! Van sportief buiten zijn en allerlei toffe activiteiten tot aan de gekste feestjes op de berg en in de club. Life is a circus! Expect the unexpected en laat je deze winter verrassen op een van de Dutchweek events! Meer info? Klik hier!

* Deelnemers dienen ouder te zijn dan 18 jaar.
* Deelnemers dienen te voldoen aan de op dat moment geldende inreisregels voor Oostenrijk. Op dit moment (24-1-2022) bestaan deze uit: gevaccineerd inclusief booster of 2 vaccinaties met een negatieve PCR test.
* In Oostenrijk geldt de 2G-regel. Dit betekent dat je in onder andere de horeca en skigebieden alleen toegang krijgt met een geldig vaccinatie- of herstelbewijs. Klik hier voor de voorwaarden

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen, de aanvullende actievoorwaarden en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error