Actie
Maandag 6 Januari 2020

Win een wintersporttrip tijdens de SLAM! wintersportweken!

2019 is voorbij, 2020 is begonnen! De warme jassen, mutsen en sjaals zijn weer uit de kast getrokken want de winter is in volle gang. En wat is er nou leuker dan  op wintersportvakantie gaan tijdens deze koude maanden? Bij ons maak je de komende weken kans op een wintersporttrip tijdens de SLAM! wintersportweken!

Dutchweek Saalbach is de grootste, indrukwekkendste en meest uitgebreide van de zes Dutchweek events die in 2020 georganiseerd worden. Een evenement met de tofste feestjes en de vetste DJ's, en dat in de sneeuw! SLAM! is groots aanwezig en dus geven we wintersportreizen weg voor twee personen inclusief vervoer, verblijf, skipas en toegang tot alle Dutchweek feesten.

Ik wil een wintersporttrip winnen, wat moet ik doen?
Van 13 t/m 23 januari maak je van maandag t/m donderdag kans op een trip naar het 4-daagse Dutchweek event in Saalbach. Hoor jij de jodelaar op de radio? Zorg dan dat je belt via 0909-3006363 (0,45 per gesprek) naar de SLAM! studio! De gelukkige beller wint een Poederbaas muts en het SLAM! wintersport pakket! Daarnaast kwalificeert hij/zij zich voor de dagprijs: Een compleet verzorgde 6-daagse wintersportreis naar Saalbach! In Club Ondersteboven wordt één van de winnaars van die dag teruggebeld. Ben jij dat? Dan heb jij de wintersporttrip gewonnen!

Wat houdt de Saalbach reis in?
- Een geheel verzorgde wintersporttrip naar Dutchweek Saalbach, Oostenrijk,  inclusief busreis
- Vertrek vanuit Nederland 17-3 (aankomst Saalbach op 18-3) en terugreis vanuit Saalbach 22-3
- Geldig voor 2 personen per gewonnen reis 
- 5 nachten inclusief B&B in een 3-sterrenhotel  
- 3 daagse skipas en eventbandje voor alle Dutchweek events

Dutchweek
Saalbach staat al jaren goed bekend onder wintersporters. Van 18 t/m 21 maart 2020 neemt Dutchweek dit fantastische gebied over met de welbekende feesten. Houd jij van fijne wintersport omstandigheden en een goed feestje? Zorg dan dat je Dutchweek Saalbach niet mist. Tijdens Dutchweek Saalbach zijn er maar liefst zeven locaties die voorzien worden van entertainment. Kom onder andere genieten van goede muziek en het uitzicht bij Montana Royal en van de lekkerste club hits bij Taverne. Uiteraard met een lekker drankje in de hand… Natuurlijk is SLAM! ook daar van de partij voor de lekkerste feestjes op en onderaan de berg! Meer informatie & tickets vind je op dutchweek.nl!

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error