Actie
Vrijdag 11 Juni 2021

Win EK tickets voor Nederland - Oostenrijk

We moesten er een jaartje langer op wachten maar nu is het dan echt zo ver: het EK voetbal 2020! Bij SLAM! maak je deze week kans op de allerlaatste tickets voor de EK wedstrijd van donderdag 17 juni: Nederland - Oostenrijk, aangeboden door niemand minder dan Martin Garrix!

Ik wil EK tickets voor Nederland - Oostenrijk winnen, wat moet ik doen?
Ben jij een grote Oranje kenner? Speel dan van zaterdag t/m woensdag mee met De Grote Oranje Quiz. Hoor je de oproep op de radio? Bel dan naar de SLAM! studio: 0909 300 6363. Kom je in de uitzending, beantwoord dan zoveel mogelijk vragen goed. Heb jij op woensdagavond in Het Avondcircus de hoogste score van de week? Dan win je 2 tickets voor de EK wedstrijd van 17 juni: Nederland - Oostenrijk! Heb je meegespeeld maar niet gewonnen? Niet getreurd, dan ga je sowieso met een DAB+ radio naar huis! 

We are the people - Official UEFA EURO 2020 Song 
Martin Garrix heeft niet de minste namen gestrikt voor het officiële lied dat hij heeft gemaakt voor EURO2020. Met niemand minder dan U2-frontman Bono en gitarist The Edge brengt hij het nummer ‘We Are The People We’ve Been Waiting For’. Check deze toffe track hieronder:

Voor deze actie gelden de Aanvullende Actievoorwaarden, de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error