Actie
Vrijdag 31 Mei 2019

Win Steve Madden schoenen en een reis naar New York!

Zijn jouw schoenen door alle modderige festivals vies of afgetrapt? Geen probleem! Luister tijdens de SLAM! Festivalzomer naar Club Ondersteboven en maak kans op gloednieuwe schoenen van Steve Madden. En dat is nog niet alles... Je maakt ook nog eens kans op de hoofdprijs: Een reis naar New York!  

Ik wil Steve Madden schoenen winnen, wat moet ik doen?
Van  maandag 3  t/m donderdag 13 juni spelen we tijdens Club Ondersteboven het ‘festivallockerspel’. Er staan zes festivalkluisjes in de studio bij Tom en Bram, die allemaal gevuld zijn met prijzen van Steve Madden zoals schoenen, zonnebrillen en tassen. App jij naar de studio en kom je in de uitzending? Dan mag je een kluisje openen. De prijs die in de kluis zit is voor jou!

Win een reis naar New York!
Wil jij naar 'the city that never sleeps?' Dat kan! In één van de kluisjes zit een geheel verzorgde reis naar New York. Weet jij de goede kluis te openen?

SLAM! Presents: Tuesday Shoesday
Vanaf dinsdag 4 juni maak je vier dinsdagen achter elkaar op ons Instagram kanaal kans op schoenen van Steve Madden. Raad jij waar de afkorting voor staat die de SLAM! jock in zijn of haar hand heeft? Dan maak je kans op een paar toffe schoenen!

Steve Madden
Wat ooit begon als een investering van $1100,-, is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest iconische schoenmerken ter wereld: Steve Madden. Inspiratie uit rock-‘n-roll en New York heeft er voor gezorgd dat het merk is gebombardeerd tot dé uitlaatklep van individualiteit. Steve Madden voorziet elke trendy vrouw en man van de perfecte schoen, een schoen die je tijdens het dragen van zelfverzekerdheid en een goede dosis inspiratie voorziet! Op welke schoenen dans jij tijdens de festivalzomer? Ontdek dan nu de collectie via stevemadden.eu. It’s about authenticity. It’s about embracing indivuality. It’s Steve Madden.

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policyvan Radiocorp B.V.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error