Actie
Vrijdag 24 Januari 2020

Win tickets voor Don Diablo in de Ziggo Dome

Don Diablo fans opgelet! Deze week maak je bij SLAM! kans op tickets voor zijn FOREVER XL show in de Ziggo Dome op 9 mei 2020!

Ik wil naar Don Diablo in de Ziggo Dome, wat moet ik doen?
Luister de hele week naar SLAM!. Hoor jij een track van Don Diablo? Bel dan naar de studio (0909-3006363). Kom jij in de uitzending? Dan win je twee tickets voor de FOREVER XL show van Don Diablo in de Ziggo Dome op 9 mei 2020!

Meet & Greet
Wil jij kans maken op twee tickets mét een Meet & Greet? Houd ons Facebook & Instagram kanaal deze week dan goed in de gaten!

Don Diablo:  "De aankomende show in Ziggo Dome wordt absoluut de grootste solo show van mijn leven, en na het succes van Future XL vorig jaar ben ik blij dat het weer plaatsvindt in mijn woonplaats, Amsterdam. Dit wordt niet alleen de meest persoonlijke show die ik ooit heb gedaan, met nieuwe muziek van mijn aankomende album 'FOREVER'. Het wordt ook een hele ervaring voor de zintuigen, met een geheel nieuwe en futuristische stage set up waarmee ik eindelijk de show kan neerzetten die ik altijd al wilde laten zien aan fans van over de hele wereld. Het doel is om herinneringen te creëren die mensen altijd bij zullen blijven... FOREVER."  

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error