Actie
Vrijdag 23 September 2022

Win tickets voor Fred again.. in uitverkocht AFAS Live!

Hij laat drumcomputers rollen, dansvloeren golven en hij krijgt meer handen in de lucht dan een gemiddelde overvaller: Fred again..! Van 26 t/m 29 september win jij de ALLERLAATSTE tickets voor de show van the man of the moment in een uitverkocht AFAS Live!

Hoe scoor ik tickets?
Vorige maand was hij dé sensatie op Lowlands, nu keert hij terug naar Nederland met zijn eigen concert in de AFAS Live! Maar hoe verzilver jij die allerlaatste tickets? Het is niet moeilijk: hoor jij Fred again.. op SLAM!? Bel dan snel naar de studio! Ben jij er op tijd bij? Dan win jij tickets voor zijn uitverkochte concert, 25 november in de AFAS Live in Amsterdam. Ook via Instagram maak jij kans, dus zorg ervoor dat je ons volgt!

Fred again.. vrijdag 25 november naar AFAS Live
Met de aankondiging van nieuw studioalbum ‘Actual Life 3 (January 1 – september 9 2022)’ kondigt Fred again.. ook een nieuwe reeks Europese shows aan. Op vrijdag 25 november staat de Britse artiest in AFAS Live in Amsterdam.

De grensverleggende producer en artiest bracht twee eerdere, zeer persoonlijke albums uit in zijn ‘Actual Life’ serie. Daarmee zette hij zich prominent op de kaart. Na uitverkochte shows in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk, een plek in Mixmag’s ‘Top 10 Live Acts 2021’ en een fantastisch optreden op Lowlands vervolgt hij zijn tour dit najaar met een aantal nieuwe shows in Europa.

SLAM! presents Fred again.. + support act
Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/fredagain

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V. 

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error