Actie
Zondag 27 November 2022

Win vier tickets voor Charlie Puth in Carré!

'You turn me on like a light switch...' Hoor jij deze, of een andere plaat van Charlie Puth op SLAM!? Bel naar de studio en maak kans op tickets voor zijn uitverkochte show in Carré, Amsterdam op zondag 4 december!

Een deur die kraakt, of het geluid van een lichtknop: geen sound is voor Charlie Puth te gek. Tientallen miljoenen mensen zien op TikTok hoe de Amerikaanse singer/songwriter zijn platen op iconische wijze opbouwt. En dat kun jij nu live aanschouwen! Charlie Puth trekt dit najaar namelijk door heel Europa om zijn nieuwe album CHARLIE te spelen tijdens zijn 'One Night Only' tour. Wij geven jou de laatste kans om er in Amsterdam bij te zijn!

Hoe maak je kans op tickets?
Luister van 28 november tot en met 1 december tussen 16.00 en 19.00 uur naar de middagshow met Anoûl. Hoor je een track van Charlie himself? Grijp dan gelijk je telefoon en bel naar de studio (0909-300 6363). Kom je live in de uitzending? Dan maak je kans op vier tickets voor zijn intieme optreden op zondag 4 december in Carré Amsterdam!

CHARLIE
US popster Charlie Puth heeft dit jaar zijn nieuwste album CHARLIE uitgebracht. De plaat is een verzameling van persoonlijke tracks en hit singles 'Light Switch', 'Left And Right' (feat. Jung Kook van BTS) en ‘Loser’. Met de ‘One Night Only’ tour verwelkomt Charlie zijn fans van zeer dichtbij en op 4 december treedt hij op in een uitverkocht Carré in Amsterdam.

Beluister CHARLIE hier!

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error