App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

SLAM! MixMarathon vanaf ADE

Het Amsterdam Dance Event is weer begonnen en natuurlijk is SLAM! daar ook weer bij!!!

Tot en met vrijdag zenden wij de SLAM!Mixmarathon LIVE uit vanaf Amsterdam. De grootste nationale en internationale dj´s nemen daar plaats achter de dj-booth van SLAM! (o.a. Hardwell, Armin van Buuren, Don Diablo, Oliver Heldens, Alan Walker, Sunnery James & Ryan Marciano, Yellow Claw).

De SLAM! MixMarathon is 3 dagen live te horen en te zien via radio, SLAM! TV (kanaal 111 bij KPN en kanaal 603 bij Ziggo) en op slam.nl.

O ja… hadden we al verteld dat we ook dit jaar weer een te gek feestje geven in de Ziggo Dome als spectaculaire afsluiting van de SLAM!Mixmarathon? Dit gezellige, chaotische feestje start op vrijdag om 22:00 uur en zal de Ziggo Dome tot 5:00 uur laten shaken van gelukt!

Het is bijna uitverkocht, dus twijfel niet te lang als je er nog bij wilt zijn.

 

De SLAM! MixMarathon is powered by Motorola

Maak kennis met de tweede generatie Moto Z Play, de dunnere, lichtere, snellere smartphone die met Moto Mods direct wordt getransformeerd. Met een accu die de hele dag meegaat, een camera met dual-autofocuspixels en een compleet aluminium ontwerp biedt Moto Z Play nog meer van alles wat jij belangrijk vindt.