App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

SLAM! MixMarathon vanaf ADE

Het is oktober, en dat betekent maar één ding voor alle dance liefhebbers: het Amsterdam Dance Event staat voor de deur! Bijna een week lang staat onze hoofdstad op zijn kop en reist de hele wereld af naar ons kikkerlandje voor dit speciale evenement. Overdag kan je in seminars & workshops meer leren over de dance industrie en ’s avonds veranderd de stad in een groot dance walhalla.

Dat Nederland voorop staat op het gebied van dance is tijdens ADE overduidelijk! Wij zijn het land met de meeste, grootste en vetste festivals. Maar ook de beste DJ’s komen hier vandaan en vliegen de hele wereld over om mensen los te laten gaan op hun muziek. Best iets om trots op te zijn als Nederlander en dat laten we als klein landje dan ook graag zien. Tijdens het ADE is er in iedere mogelijke locatie en op iedere hoek van de straat wel een feestje te vinden, met line-ups waar je je vingers bij af kan likken! Bijna elke grote DJ in de wereld geeft die week een feest in onze hoofdstad!

Het Amsterdam Dance Event volg je uiteraard bij SLAM!. We gaven de afgelopen twee weken héél veel tickets weg voor de leukste feestjes en doen uitgebreid verslag via onze social media kanalen. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk veel goede muziek!

Van woensdag 17 oktober tot en met zaterdag 20 oktober zenden we 75 uur lang de vetste sets uit tijdens de SLAM! MixMarathon XXL. Maar dat is nog niet alles, meer dan 50 DJ’s en artiesten komen die sets live bij ons in de studio draaien! En nee, niet onze gewone radiostudio, want voor het ADE verhuizen we die week naar een speciale locatie en maken we 5 dagen lang LIVE radio vanuit Amsterdam! Ideaal om lekker in de stemming te komen voor je gaat feesten!

Volg alles via SLAM! TV

Ook al woon je niet in Amsterdam of heb je niet het geld of de tijd om een week lang te feesten, dan ben je bij SLAM! nog steeds aan het goede adres. Want wij brengen het ADE gewoon tot bij je thuis! Naast dat je de beste DJ’s en de veste muziek hoort op de radio kan je ons ook live volgen via SLAM! TV. Mocht je die zender niet in je TV abonnement hebben dan hebben we goed nieuws. Want bij Telfort en KPN is SLAM! TV deze maand zender van de maand en dus voor iedereen open. Ook bij Delta en Ziggo wordt SLAM! TV opengezet van woensdag 17 tot en met zaterdag 20 oktober.

Presales & Concerten

Presales en concerten
Wil jij als eerste tickets voor de mooiste concerten kopen? Door American Express wordt dit mogelijk! 
Koop je tickets tijdens onze presales voor een selectie van de populairste concerten voordat de reguliere verkoop start. Voorgaande presales waren met artiesten zoals Beyoncé en Coldplay! Hier wil jij toch ook als eerste bij zijn?

American Express Invites
Naast presales kun jij ook regelmatig speciaal voor jou gereserveerde tickets kopen voor jouw favoriete artiesten en ‘niet te missen’- shows in bijvoorbeeld de Ziggo Dome. Wil je meer weten? Klik hier voor alle info!