App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Adverteren op SLAM!

DIT IS SLAM!
Bij SLAM! hoor je muziek, veel muziek! Muziek die je energie geeft, mee gaat met het ritme van jouw dag en je weet te raken. De nieuwste pop- en dance hits vormen de unieke muziekmix van SLAM! Martin Garrix, Rihanna, Justin Bieber en Calvin Harris, je hoort ze op SLAM!

Ook in onze belangrijkste programma’s staat de lekkerste muziek centraal. Bij SLAM! hoor je de ochtend- en middagshow met de meeste muziek en tijdens de SLAM! MixMarathon hoor je elke vrijdag de beste dj-sets 24 uur in de mix.

RADIO – ONLINE – TV – EVENTS
SLAM! is geen ouderwets radiostation, wij doen het anders. Geen traditionele radioregels, maar we ontdekken en experimenteren het leven. Muziek, gadgets, trends, virals, mode, hotspots en feesten; we ontdekken het en delen het met de luisteraar. Niet alleen op de radio, maar multimediaal. Op onze website, app, Youtube, Instagram, Snapchat, Facebook en op TV. Waar de doelgroep is, daar zijn wij!

PLAY MUSIC, PLAY LIFE
SLAM! richt zich op de doelgroep 20-49 jaar. Zowel de muziekmix als de programmering is erop afgestemd om deze doelgroep zo goed mogelijk te bedienen. Met een hoog tempo, veel muziek en weinig ‘talk’ is SLAM! de dealer van jouw energie, 24 uur per dag, 7 dagen per week.


WE BOOST YOUR BRAND
Wekelijks luisteren 905.000 mensen van gemiddeld 31 jaar naar SLAM! en elke maand kijken 1 miljoen mensen naar SLAM! TV. Tel daar de gigantische following op social media, tienduizenden bezoekers op onze evenementen en het grootste YouTube-kanaal van alle Nederlandse radiostations bij op en zie de mogelijkheden die SLAM! biedt om jouw doelgroep te bereiken.

We bouwen samen met de tofste merken, artiesten, dj’s en natuurlijk onze luisteraar niet alleen aan een beweging, maar aan een beleving. Niet alleen een radiostation met een groot bereik. We creëren impact.

We boost your brand.

ADVERTEREN OP SLAM!
SLAM! biedt adverteerders vele mogelijkheden en denkt graag mee over creatieve en effectieve acties. Op zoek naar een effectieve spotcampagne of een extra creatief cross mediaal voorstel voor programma- of itemsponsoring? Alles is mogelijk bij SLAM!

  • Bijna 900.000 luisteraars per week
    (Bron: NLO/GfK, 2017, ma-zo gehele dag, weekbereik)
  • Met ruim 500.000 abonnees op YouTube groter dan alle andere radiostations bij elkaar
  • IJzersterk multimediaal merk
  • Enorm selectief in 20-49 jaar en bij millennials
  • 24/7 in het leven van jouw doelgroep
  • Bereik jouw doelgroep met SLAM!


BROCHURES

Dit is SLAM!

SLAM! Koningsdag

SLAM! MixMarathon 

Tariefkaart SLAM! Q2 2018

Tariefkaart SLAM! Q3 2018


SPOT
Onze spotverkoop brengen wij onder bij het saleshuis OMS. Radioreclame zorgt voor meer verkopen, merkherkenning en traffic naar je website. Denk je ook aan adverteren via de radio? OMS luistert ook naar jou: naar jouw wensen en ideeën, om zo een optimale bijdrage te leveren aan je doelstellingen. Meer informatie over adverteren bij OMS of onze andere frisse ideeën over radioreclame? Bel 035-750 59 50 of mail naar sales@onemediasales.nl.

OMS_LOGO

BRANDED CONTENT
Op zoek naar een tailor made campagne met persoonlijke begeleiding? SLAM! heeft een speciaal sales team voor Branded Content. Zij denken graag mee voor een strategische samenwerking op SLAM! Neem gerust contact op met één van de Branded Content Consultants voor meer informatie!

John Lubach
Cross Media Directeur
Stuur bericht

Chaya IJsseldijk
Consultant – Branded Content
Stuur bericht

Danny Thie
Consultant – Branded Content
Stuur bericht

Ivar Mulder
Consultant – Branded Content
Stuur bericht

Job Peijnenburg
Consultant – Brandend Content
Stuur bericht

Mascha van Ekeren
Sales Support Executive
Stuur bericht

Lizzy Kuijer
Sales Support Executive
Stuur bericht