App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Adverteren op SLAM!

SLAM!

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM! De mix van dance, pop hits en nieuwe muziek zorgt voor een dagelijkse dosis energie. Van Martin Garrix tot Rihanna en van Justin Bieber tot Calvin Harris. Je hoort het op SLAM!

SLAM! is het station van Joost=Wakker, Bij Igmar en elke vrijdag de SLAM! MixMarathon!

Met mega-events als SLAM! Koningsdag en de SLAM! MixMarathon XXL in een uitverkochte Ziggo Dome is SLAM! de dealer van jouw energie.

MULTIMEDIAAL MERK

 • Radio
 • SLAM! TV
 • Online met website, SLAM! App, social media, video’s en online radiostations
 • Mega-events SLAM! Koningsdag en MixMarathon XXL

PLAY MUSIC, PLAY LIFE

SLAM! richt zich op de doelgroep 20-49 jaar. Zowel de muziekmix als de programmering is erop afgestemd om deze doelgroep zo goed mogelijk te bedienen.  Met een hoog tempo, veel muziek en weinig ‘talk’ is SLAM! de dealer van jouw energie, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

DJ’S

SLAM! is het station van Joost Burger in de ochtend en Martijn la Grouw in de middag. ’s Avonds voorziet Igmar Felicia je van de nodige energie met zijn programma ‘Bij Igmar’. Verder presenteren de DJ’s Jordi Warners, Gijs Alkemade, Michiel Jurrjens, Tom van der Weerd en Giorgio Hokstam onze programma’s.

EVENTS

SLAM! organiseert elk jaar op Koningsdag het dikste oranjefeest van het land met de grootste DJ’s van het moment. Met een capaciteit van 30.000 bezoekers is het feest ieder jaar stijf uitverkocht. Ook vanaf het Amsterdam Dance Event hoor je SLAM! 24 uur per dag. Tijdens de zomer is SLAM! jouw festivaldealer en maak je kans op tickets voor de vetste festivals. Daarnaast worden de SLAM! DJ’S met SLAM! On Tour volop geboekt door het hele land.

ADVERTEREN OP SLAM!

SLAM! biedt adverteerders vele mogelijkheden en denkt graag mee over creatieve en effectieve acties. Op zoek naar een effectieve spotcampagne of een extra creatief cross mediaal voorstel voor programma- of itemsponsoring? Alles is mogelijk bij SLAM!

WE BOOST YOUR BRAND!

 • 930.000 luisteraars per week
  (Bron: NLO/GfK, jan-apr ’17, ma-zo gehele dag, weekbereik)
 • Met ruim 300.000 abonnees op YouTube groter dan alle andere radiostations bij elkaar
 • Ijzersterk multimediaal merk
 • Meest selectieve radiostation in 18-35 jaar
 • 24/7 in het leven van jouw doelgroep
 • Bereik jouw doelgroep met SLAM!

Tariefkaart SLAM! Q3 2017

SLAM! Brochure 2017

Ontdek de SLAM! MixMarathon 

SPOT

Onze spotverkoop brengen wij onder bij het saleshuis OMS. Radioreclame zorgt voor meer verkopen, merkherkenning en traffic naar je website. Denk je ook aan adverteren via de radio? OMS luistert ook naar jou: naar jouw wensen en ideeën, om zo een optimale bijdrage te leveren aan je doelstellingen. Meer informatie over adverteren bij OMS of onze andere frisse ideeën over radioreclame? Bel 035-750 59 50 of mail naar sales@onemediasales.nl.

OMS_LOGO

Branded Content
Op zoek naar een tailor made campagne met persoonlijke begeleiding? SLAM! heeft een speciaal sales team voor Branded Content. Zij denken graag mee voor een strategische samenwerking op SLAM!. Neem gerust contact op met één van de Branded Content Consultants voor meer informatie!

John Lubach
Cross Media Directeur
Stuur bericht

Chaya IJsseldijk
Consultant – Branded Content
Stuur bericht

Danny Thie
Consultant – Branded Content
Stuur bericht

Ivar Mulder
Consultant – Branded Content
Stuur bericht

Marie-José Bosch
Consultant – Brandend Content
Stuur bericht

Job Peijnenburg
Consultant – Brandend Content
Stuur bericht

Mascha van Ekeren
Sales Support Executive
Stuur bericht

Lizzy Kuijer
Sales Support Executive
Stuur bericht