App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Afrojack blij dat ex aanklacht intrekt

Afrojack is blij dat zijn ex-vriendin Lauren Meditz de rechtszaak tegen hem intrekt. Dat heeft het zijn management laten weten aan RTL Boulevard.

Meditz eiste een schadevergoeding van 25 miljoen dollar van Nick van de Wall, zoals Afrojack in het echt heet, omdat hij bazig en overheersend was in hun relatie. Ze moest naar eigen zeggen ontslag nemen in de club waar ze werkte, van kapsel veranderen en botox gebruiken. Aan RadarOnline vertelde ze maandag dat ze de aanklacht intrekt.

”Ik heb er spijt van dat ik een rechtszaak tegen Afrojack heb aangespannen. Ik trek de beschuldigingen in, waarvan ik wens dat ik ze nooit had geuit”. Eerder noemde Afrojack de beschuldigingen al belachelijk en uit de duim gezogen.