App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Armin van Buuren werkt aan nieuw album!

Goed nieuws! Armin van Buuren komt binnenkort met een nieuw album. Dit liet hij vanochtend weten in Joost = Wakker!

“Ik heb zoveel liggen, maar het moet allemaal tegengehouden worden omdat mijn andere platen nog zo goed gaan. Ik mag het nog niet heel hardop zeggen, maar ik ben stiekem alweer met een nieuw album bezig.” laat Armin weten.

Zijn laatste album Embrace kwam uit in oktober 2015. Nu al bijna drie jaar verder is de sound van Armin zo veranderd dat we allemaal ontzettend benieuwd zijn om te horen wat de DJ voor ons in petto heeft.

“Het is heel gek, maar sinds ik twee kinderen heb, ben ik nog nooit zo productief geweest.” Een tijdje terug heeft Armin nog zijn nieuwste track Blah Blah Blah uitgebracht, dat al heel anders klonk dan zijn eerdere werk. “Een plaat als Blah Blah Blah had ik misschien een jaar of vijf geleden niet gedurfd. Maar nu heb ik zoiets van: het is iets lolligs, het is een leuk gek ding.” Armin is op het nummer gekomen door zijn dochter; “Zij kwam thuis met allemaal schunnige woorden die ze geleerd had op het schoolplein, verwerkt in een liedje. Toen dacht ik: daar moet ik wat mee doen.” vertelde Armin in Joost = Wakker!

Wanneer het nieuwe album uitkomt en hoe het gaat heten is nog onduidelijk, maar we kunnen niet wachten! Heb je het gemist? Je checkt het hele gesprek hier!