App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Project Next: De vier finalisten zijn bekend

Wie wordt de NEXT Oliver Heldens, Martin Garrix of Lost Frequencies? Kortom, wie wordt de NEXT top producer? In Project Next gaan SLAM!, Heldeep Records en Strengholt Music Group op zoek naar nog onontdekt talent. Afgelopen februari had je de kans om jezelf op te geven. Uit de 150 ingezonden demo’s koos de jury eind februari vier kandidaten. Deze vier kandidaten gaan met elkaar in maart de strijd aan in een ultieme producer challenge.

Wat gaat er de komende weken gebeuren?
De vier kandidaten krijgen een maand de tijd om een gloednieuwe productie te maken. Ze krijgen alle tools die echte top-DJ’s ook ter beschikking hebben: ze mogen kiezen uit 10 toplines geschreven door hit-schrijvers, ze krijgen workshops, media-training en feedback op hun producties. Op 8 april is het aan jou als luisteraar, om te stemmen op de vetste productie. Twee dagen later (10 april) kiest een deskundige jury de winnaar van Project Next.

Wat kun je winnen?
De winnaar van de competitie krijgt een release op Heldeep Records en zal te horen zijn op SLAM!. Ook mag de winnaar een set maken voor de SLAM! MixMarathon. Dit zijn de vier producers die door zijn naar de volgende ronde:

  • Nostalgic
  • Watro
  • KRYDA
  • UnRegular

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen, de spelvoorwaarden voor deze actie en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.