App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Bewoners Beverlyhills willen Bieber niet als buurman

Bewoners van Beverly Hills in Los Angeles zitten niet te wachten op Justin Bieber als buurman. Ze maken zich zorgen over het gedrag van Justin, aangezien hij al een aantal keer de neiging heeft gehad om woningen te slopen. De 23-jarige zanger woont nu tijdelijk in een hotel in de buurt maar hij is opzoek naar een villa in de beroemde wijk.

“Hij wil een grote villa huren, maar veel eigenaren in Beverly Hills werken samen om niet aan hem te verhuren”, vertelt de makelaar van Justin aan Page Six. En dit terwijl Justin bereid is om maar liefst 100.000 dollar huur per maand te betalen.

In 2015 huurde Justin al eerder een huis in Beverly Hills, maar deze villa bleek na de afterparty van de Grammy Awards met onder andere Nicki Minaj en Chris Brown, volledig overhoop gehaald en beschadigd. Justin weigerde vervolgens maandenlang om te betalen. Ook moest de zanger in 2014 op cursus om te leren omgaan met agressie, nadat hij het huis van zijn buren had bekogeld met eieren.

Justin Bieber woont dus dankzij zijn reputatie voorlopig nog in het Beverly Hills hotel, waar gasten hem dagelijks in zijn joggingbroek aan de ontbijttafel kunnen treffen.