App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Bizzey wint SLAM! Award voor Beste Track met Traag

Ook dit jaar reiken we de SLAM! Awards weer uit, een ode aan de Nederlandse dancescene.  Onze DJ’s en producers hebben de zwarte band in ‘dance’ en zijn wereldwijd mega populair, maar wie is hét Talent van het jaar, wat is de Beste Track, wie is de Beste Producer, wie wint de Oeuvre Award en wie is de Beste DJ?

Armin van Buuren ging er al vandoor met de Oevre award, Noisia werd verkozen tot Best Producer en gister won Brooks de SLAM! Award voor Best Talent. Vandaag reiken we de SLAM! Award voor Best Track uit en die gaat naar niemand minder dan Bizzey met zijn track Traag!

Bizzey releaste Traag begin 2017 in samenwerking met Kraantje Pappie en Jozo. Sinds deze track is uitgebracht is hij niet meer weg te denken van de radio, in clubs en ook op Spotify gaat hij nog steeds heel lekker. Traag is inmiddels al ruim 23 miljoen keer gestreamd dus het is de hoogste tijd om Bizzey te belonen met dit grote succes!

Bizzey krijgt de award niet zomaar. Samen met JayJay Boske prankte we Bizzey en werd hij uiteindelijk overvallen met de award. Benieuwd hoe dat ging? Check ’t hieronder!