App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Boef is ‘volwassener geworden’

Het gaat ontzettend lekker met Boef. De rapper en vlogger bracht afgelopen vrijdag zijn album Slaaptekort uit en stond met alle 20 tracks in de Spotify Top 50. In Metro vertelt Sofiane Boussaadia, zoals Boef echt heet, dat hij de afgelopen tijd volwassener is geworden.

“In het begin maak je muziek, maar ben je je niet bewust van de voorbeeldfunctie die je hebt. Dat was voor mij best moeilijk”, zegt Boef. “Ik wist nog niet helemaal hoe ik met al die aandacht om moest gaan.”

De rapper heeft van lang niet al zijn daden spijt. “Het is dubbel, want het heeft mij wel gecreëerd en gevormd, maar van bepaalde dingen heb ik wel spijt ja. Ik heb naïef gehandeld op bepaalde momenten. Achteraf bleek ik soms naïef, denk bijvoorbeeld aan blowen in mijn vlogs. Het is een klein voorbeeld, maar ik dacht daar in het begin ook niet bij na. Ik zou dat nu heel anders hebben gedaan.”

De rapper stopte met blowen – “Het was een fase in mijn leven, maar ik had zoiets van: nu moet ik kappen. Ik zeg je eerlijk: ik slaap lekker, ben actief en vrolijk dus voor mij is het een goede keuze geweest.”