App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Boef noemt vrouwen hoeren, biedt excuses aan

Boef heeft alsnog zijn excuses aangeboden voor zijn filmpje op Snapchat waarin hij drie vrouwen die hem hielpen ‘kechs’, Marokkaans voor hoeren noemt. Ook zegt hij dat hij spijt heeft van de video die hij dinsdag online plaatste waarin hij reageerde op de ophef.

Boef maakte zijn snap in een dronken bui nadat hij in de nacht van oud en nieuw een lekke band had gekregen. De rapper kreeg hulp van drie vrouwen die hem naar huis brachten. Op Snapchat noemde hij de vrouwen ‘kechs’. Later maakte hij nog meer mensen boos toen hij in een reactie zei dat alle vrouwen in clubs met alcohol en korte rokjes ‘kechs’ zijn.

“Wij rappers gebruiken woorden als bitches, kechs”, legt Boef uit op Instagram. “Het is niet per se heel beledigend alleen dat wordt natuurlijk wel zo opgevat, dat begrijp ik ook. Hierbij mijn excuses naar die dames toe, ook naar alle dames die ik heb beledigd en die zich beledigd voelen.”

Zijn reactie van dinsdag vindt Boef ook niet heel handig. “Ik voelde mij de gebeten hond en nu ik alles terugzie denk ik: dit is heel dom wat ik heb gedaan en dan moet je ook een man zijn om een excuusfilmpje te maken. En dat doe ik hierbij. Sorry voor alle vrouwen die ik heb beledigd.”

Check de reactie van Boef hieronder!