App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

(Afgelopen) Jouw track in Club Ondersteboven? Dat kan!

Is jouw vriend/vriendin de nieuwe Martin Garrix of maakt hij/zij de beste tracks op de zolderkamer?  Laat het dan NU weten! Je maakt namelijk kans op vier tickets voor Dancefair 2018 maar dat is nog niet alles… we kunnen ook nog eens regelen dat er een stukje van de track wordt gedraaid in Club Ondersteboven, op SLAM!

Ik wil een vriend/vriendin opgeven, wat moet ik doen?
Laat hieronder je gegevens achter, vertel ons waarom jouw vriend/vriendin het verdient en stuur ons een linkje naar de track. Wie weet hoor je dan jouw vriend/vriendin volgende week in Club Ondersteboven!

Dancefair 2018
Ben jij een muzikant, producer, dj, engineer of music creative? Zoek jij naar nieuwe inspiratie bronnen? Wil jij leren van je muzikale helden? In contact komen met platenmaatschappijen en industry professionals? Dancefair is de muziek conferentie voor music makers. Of je nu een traditionele muzikant bent, een producer of dj, het programma dat meer dan 180 onderdelen telt, zal iedere type music maker inspireren. Ook telt het het event 6000 vierkante meter aan beursvloer vol muziek instrumenten, software en zakelijke muziek dienstverleners.