App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

DE AVOND VAN SLAM! GAAT ONDERSTEBOVEN

We hebben een nieuwe avond op SLAM!. SLAM! heeft zijn eigen club geopend waarmee jij je avond heerlijk kan beginnen: Club Ondersteboven! Ook staat er een nieuw duo voor je klaar om je avond mee af te sluiten: Harm den Besten & Kees Dorresteijn.

Tune elke maandag t/m donderdag van 19:00 – 22:00 uur in bij Club Ondersteboven: De afterparty van je dag die je avond op z’n kop zet! De club wordt geopend door Tom van der Weerd en Bram Krikke die de beste verhalen met je delen, artiesten uit de hiphop- en dancewereld uitnodigen en je ook nog op de hoogte houden van het laatste nieuws. “De avond van SLAM! wordt al jaren super goed beluisterd. Ik vind het daarom een mega grote eer dat wij nu tussen 19 en 22 uur de radio op-zn-kop mogen zetten”, laat Tom weten. 

Bekende en onbekende Nederlanders uit de sport- en onlinewereld komen chillen en presenteren met Tom & Bram mee. Tom draait Back to Back met bekende dj’s en Bram maakt wekelijks spraakmakende video’s voor op het YouTube-kanaal van SLAM!. Dat, en nog veel meer is Club Ondersteboven!

Een nieuw duo bij SLAM! gaat verder waar Club Ondersteboven stopt: Harm & Kees. Het gevoel “Ik wil nog niet gaan slapen want het is hier té leuk” zal je straks niet onbekend meer voorkomen. Harm & Kees bespreken tussen 22:00 en 00:00 uur het ‘gesprek van de dag’, zitten bovenop de nieuwste gadgets en zijn niet vies van een experiment op z’n tijd. Ook zullen ze elke week een video maken over wat hen die week is opgevallen.

“We maakten beide radio, en zijn daar YouTube bij gaan doen en mogen dat nu combineren”, vertelt Harm. “En als je dat met zo’n goede vriend mag gaan doen, is dat extra fijn”, laat Kees weten. Kortom, Harm & Kees zullen er alles aan doen om je bed héél onaantrekkelijk te maken!