App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

De SLAM! Watchlist 2018

SLAM! Watchlist in de mix:

Tracklist
01: Yeaji -Raingurl
02: Fisher – Ya Didn’t
03: Fisher – Ya Kidding
04: Sigrid – Strangers (Franky Rizardo Remix)
05: LAUV – I Like Me Better (92 Sounds Remix)
06: Trobi – Set Me Free
07: Cardi B – Bodak Yellow (BLING Remix)
08: Alesso & Anitta – Is That For Me (Sylvian Armand Remix)
09: Justin Bieber & Bloodpop® – Friends (Blaze U Remix)
10: DJ Snake & LAUV – A Diffrent Way (Noizu Remix)
11: Maroon 5 & SZA – What Lovers Do (YANIC Remix)
12: Khalid – Young, Dumb & Broke (Futosé Remix)

 

Watchlist
Bij Joost=Wakker! hebben we de afgelopen dagen vooruitgekeken naar het komende jaar. Dat deden we met de SLAM! Watchlist: de lijst met artiesten waarvan je dit jaar veel gaat horen! Hieronder staat de volledige lijst:

Donderdag 25 januari: Dave Winnel

Dave Winnel komt uit Australië en krijgt vanuit de dj scene al veel support. Hij staat op #53 in de lijst van dj’s met de meeste support. Zo kan hij rekenen op steun van onder andere Axwell & Ingrosso, Steve Angello, Tiësto, Hardwell, Oliver Heldens en Armin van Buuren.

Woensdag 24 januari: Loud Luxury

Andrew Fedyk & Joe Depace zijn vrienden van de universiteit en vormen samen het Canadese dj-duo Loud Luxury. Internationaal gaan ze al lekker, maar binnen Nederland lukt het nog niet helemaal. Toch denken we dat we dit jaar meer van ze gaan horen. Zo zijn ze af en toe al eens te horen in de SLAM! Mixmarathon.

Dinsdag 23 januari: Daya

Dit jonge talent van maar 19 jaar oud leerde al piano spelen op haar derde. Je kent haar waarschijnlijk als de zangeres van ‘Don’t Let Me Down’ van The Chainsmokers.

Maandag 22 januari: Yeaji

Kathy Yaeji groeide op in Seoul en Atlanta. Tegenwoordig woont ze in New York. Rappen en zingen doet ze in het Koreaans en in het Engels. Daarnaast produceert en draait ze zelf muziek.

Als je een van haar shows bezoekt hoef je niet bang te zijn dat je met honger terugkomt. Dankzij een samenwerking met een restaurant wordt er bij elke show van Yaeji gezorgd voor currygerechten.

Donderdag 18 januari: Sofi Tukker

Dit duo uit New York bestaat uit Sophie Hawley-Weld en Tucker Halpern. Zonder een album uit te brengen, hadden ze al een nominatie voor een Grammy-award op zak voor hun single “Drinkee”. De track “Best Friend” maakten ze onder andere met NERVO en je hoort hem voorbijkomen in Apple’s reclame voor de iPhone X.

Woensdag 17 januari: Cardi B

Cardi B is 25 jaar oud en is bekend als rapper, zangeres, songwriter en mediapersoonlijkheid. Internationaal gaat ze best lekker, dus twijfelden we er aan om haar toe te voegen aan de watchlist. Het zou ons niet verbazen als ze in 2018 ook de stap naar Nederland maakt, dus we voegen haar tóch toe!

Dankzij haar samenwerking met Bruno Mars is ze voor een veel breder publiek interessant geworden. Ze is namelijk te horen op de nieuwe release van “Finesse”.

Dinsdag 16 januari: SZA

SZA ken je misschien van “What Lovers Do”, een track van Maroon 5 die je regelmatig bij SLAM! voorbij hoort komen. Met dat nummer scoorde ze zo goed, dat ze nu 5 nominaties voor de Grammy Awards in de pocket heeft. Zo maakt ze onder andere kans op een Grammy Award in de categorie ‘Best New Artist’. De kans is groot dat we nog veel van haar gaan horen!

Maandag 15 januari: Sigrid

Sigrid is een Noorse zangeres van 21 jaar oud. Sinds de release van ‘Strangers’ gaat haar track direct goed. Zo hebben onder andere R3HAB en Franky Rizardo een remix gemaakt van die track.

Donderdag 11 januari: Trobi

Bryan du Chatenier tekende op 16-jarige leeftijd een deal bij Spinnin’ Records. Inmiddels kennen we hem als Trobi. Trobi hoorde je al regelmatig op SLAM! met ‘Never Let You Down’, een track die hij maakte met Stevie Appleton.

Hij is een jong talent dat regelmatig samenwerkt met Boaz v/d Beatz. Ook werkt hij samen met Ronnie Flex, voor wie hij ‘4/5’ produceerde.

Woensdag 10 januari: Fisher
In de SLAM! Watchlist kijken we niet alleen naar artiesten die je dit jaar veel op de radio gaat horen (zoals Khalid), maar ook naar artiesten die dit jaar veel festivals plat gaan spelen. Één van die artiesten is Fisher. Een Australische, fanatieke surfer, die opeens dj/producer werd. Je hoorde hem al regelmatig voorbij komen in de SLAM! Mixmarathon en in The Boom Room. We verwachten dat hij dit jaar nog veel vette tracks gaat droppen, zoals “Stop It”.

Dinsdag 9 januari: LAUV
Hij is 23 jaar oud en luistert naar de naam Ari Taprans Leff. Als z’n zusjes nooit waren gestopt, hadden ze nu misschien een prachtig trio met cello en viool. Maar z’n zusjes stopten met muziek maken, terwijl Ari door ging. Hij heeft op veel plekken gewoond en heeft die verhuizingen gebruikt om nieuwe dingen te ontdekken. En vooral ook om zich te laten inspireren. Al toen hij 14 was, nog vóórdat hij ooit een serieuze relatie had, was hij gefascineerd door het schrijven van breakup songs.

LAUV was eerder op SLAM! te horen met “A Different Way” (met DJ Snake) en schreef mee aan “No Promises” van Cheat Codes.

Maandag 8 januari: Anitta
Haar echte naam is Larissa de Macedo Machado Magalhães, maar in Zuid-Amerika is ze razend populair onder de naam Anitta. Ze werkte samen met Major Lazer en was eerder al op SLAM! te horen met “Is That For Me” van Alesso. Ze is al eens uitgeroepen tot “Beste Braziliaanse Act”, en nu is het tijd om de rest van de wereld te veroveren.

Donderdag 4 januari: Petit Biscuit
Na de 19-jarige Khalid voegen we een nóg jongere artiest toe aan de SLAM! Watchlist: Petit Biscuit. De 18-jarige Franse producer kenmerkt zichzelf met zijn chille muziek. Zijn album lag al een tijdje op de plank, maar zijn platenmaatschappij wilde per se wachten tot zijn achttiende verjaardag met het uitbrengen ervan, want dan kon hij direct na de release op tour, zonder gezeur van de arbeidsinspectie. Petit Biscuit maakt remixes (o.a. van “Stay” van Zedd & Alessia Cara), maar ook eigen tracks. Op 27 februari is hij te vinden in Paradiso Amsterdam.

Woensdag 3 januari: Khalid
De bijna 20-jarige Khalid komt uit het Amerikaanse Georgia en heb je het afgelopen jaar misschien al eens gehoord op de radio. Zo is hij te horen op “Silence” van Marshmello, “Location” en “Young Dumb & Broke”. Maar ook op de track “1-800-273-8255” van Logic, het nummer dat gaat over zelfmoord. Na zijn doorbraak afgelopen jaar verwachten we dat je dit jaar nóg meer van Khalid gaat horen.

Dinsdag 2 januari: Bloodpop®
Bloodpop® hoorde je eerder al op “Friends” van Justin Bieber. De 28-jarige Michael Tucker uit de VS heeft voor die tijd ook al gewerkt met artiesten als Beyoncé, Major Lazer, Kendrick Lamar en Ellie Goulding. Nu wil hij zelf wat meer op de voorgrond treden en daarom zorgt hij er nu voor dat zijn naam ook zichtbaar bij de tracks staat. Na zijn samenwerking met Justin Bieber verwachten we dat Bloodpop meer gaat doen dit jaar, zeker de moeite waard om even te checken.

 

Benieuwd naar de SLAM! Watchlist van 2017? Check ‘m hier!