App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Wat deden de SLAM! Moneymaker winnaars met het geld?

De tweede ronde van de SLAM! Moneymaker is van start! Deze week zijn de artiesten die we draaien geld waard, en kan jij een heel lekker bedrag winnen door zo lang mogelijk naar SLAM! te luisteren. In september speelde we de eerste ronde van de Moneymaker. We vroegen de winnaars wat zij met het geld deden.

Shelly heeft 300 euro op haar spaarrekening gezet waardoor ze iets dichter bij het kopen van haar eigen huisje is gekomen. “Ik raad iedereen aan om een poging te wagen, want wie wil nou niet z’n leuk bedrag winnen!” aldus Shelly.

Ishan kocht een mooie winterjas van zijn gewonnen 250 euro. Laat de winter er nu net aankomen..

Richard vertelt: “Ik heb het gewonnen geld gebruikt om mijn huis verder op te knappen. Zoals ik in de uitzending al aangaf is zo’n verbouwing een bodemloze put. De extra cash gaf gelegenheid om wat bouwmaterialen en accessoires te kopen om het geheel thuis een beetje aan te kleden en gezellig te maken. Bedankt SLAM!”.

Ook Michelle is heel blij met de 400 euro die ze heeft gewonnen. Zij gaat er deze winter heerlijk van skiën in Oostenrijk, en natuurlijk ook goed après-skiën!

Dit wil jij toch ook kunnen doen? Speel mee met de SLAM! Moneymaker! Je maakt maandag t/m vrijdag om 09.00, 13.00 uur en 17.00 uur kans.