App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Deze artiesten komen langs tijdens de SLAM! Dance 1000

Volgende week staat SLAM! de hele week in het teken van de duizend beste dance tracks ooit gemaakt. Wie uiteindelijk in die lijst terecht komt bepaal jij! Wij zorgen dat alle tracks heerlijk aan elkaar gemixt worden, iedere dag van 7.00 tot 19.00 uur. Maar ook de avondprogrammering staat in het teken van de SLAM! Dance 1000. Bij Club Ondersteboven komen er deze week een aantal hele speciale gasten langs. Grote namen die veel betekenen of betekend hebben voor de Nederlandse dance-scene en waarvan hun platen ongetwijfeld in de lijst voorbij zullen komen.

Check hieronder de line-up voor Club Ondersteboven!


MAANDAG: JOHAN GIELEN

Trance-held Johan Gielen trapt de week af bij Club Ondersteboven! Deze man had in 2001 zijn monsterhit ‘Twisted’ en ‘The Beauty of Silence ‘ in 2000, beide samen uitgebracht met Svenson. Afgelopen jaar had hij nog zijn eigen trance-classics stage op Tomorrowland, en dat is niet gek want hij was vaak de headliner op vele grote festivals als Sensation en Trance Energy. Kortom, een échte trance-legende die we mogen verwelkomen in de SLAM! studio.


DINSDAG: DJ JEAN

Wie kent hem niet: ‘The Master of the Wheels of Steel’ – DJ Jean! Iedereen kent zijn legendarische hits als ‘The Launch’ (1999) en ‘Love Come Home’ (2000). Tom & Bram gaan het vanwege de SLAM! Dance 1000 natuurlijk hebben over zijn mega-hits en de periode waarin hij die maakte. En als kers op de taart gaat hij een lekkere set draaien!


WOENSDAG: DJ JOSE & JAMES WATTS


DJ Jose kan je kennen van zijn hits ‘Wrong=Right’ (1998) en ‘House of Justice’ (1999). Echte klassiekers die zeker niet kunnen ontbreken in de SLAM! Dance 1000. Hij wordt ook wel de godfather​ van de club-trance genoemd. Samen met DJ G-spot maakte hij een hoop bekende platen. We blikken terug op die periode en voelen hem aan de tand over zijn favorieten.
Na DJ Jose komt James Watss naar de studio. Zijn naam zingt al een tijdje rond in de Nederlandse muziek scene, letterlijk en figuurlijk. Zo stond hij in 2014 al op een EP van Jonna Fraser. Anno 2018 is deze man druk bezig met zijn eigen muziek. Laatst kwam zijn single ‘Wifey‘ al uit en deze vrijdag is zijn nieuwe EP ‘Dream’ uitgekomen. Woensdag komt hij ‘Wifey’ en ‘Go Mama’ live aan ons laten horen. Reden genoeg dus om deze man weer eens naar de SLAM! studio te halen!


DONDERDAG: PAUL ELSTAK

Jawel! De founding-father van de Happy Hardcore kunnen we natuurlijk niet missen in deze week. In 1995 begon zijn grootse carrière al, want toen bracht hij de hits ‘Rainbow in the Sky’ en ‘Luv U More’ uit.  Hij timmert nog steeds hard aan de weg. Zo bracht hij laatst nog de single ‘Groeien’ uit met Joel Beukers en Dr. Phunk. Feest!

 

Kortom, luister volgende week naar SLAM! en zorg dat je niks mist van de SLAM! Dance 1000. Club Ondersteboven is maandag t/m donderdag te horen tussen 19.00 en 22.00 uur.
En als je nog niet gestemd hebt, doe dat dan gelijk hier! Want jij bepaalt natuurlijk wie er op die felbegeerde nummer 1 komt!