App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

(Afgelopen!) Win een SONY DAB+ Radio!

Van 11 t/m 15 juni is het de Week van de Digitale Radio, en ook bij SLAM! besteden we daar aandacht aan. Je kunt natuurlijk naar ons luisteren via de ether, internet, kabel en via de SLAM! app, maar óók via DAB+. Dit is de digitale opvolger van FM en dit is dé nieuwe manier van radio luisteren. Net als FM haal je DAB+ zo uit de lucht, zonder dat het kosten met zich meebrengt. Het enige wat je nodig hebt om op deze manier naar SLAM! te luisteren is een DAB+ radio. En laten wij die nou net weggeven!

Ik wil een DAB+ radio winnen, wat moet ik doen?
Om de Week van de Digitale Radio te vieren geven wij van 11 t/m 15 juni, vijf dagen lang in ieder programma een Sony DAB+ radio weg. ’s ochtends maak je dus kans bij Joost=Wakker!, ’s middags bij Michiel, daarna bij Jordi en ’s avonds bij Club Ondersteboven. Maar… het wordt nog beter! Online geven we namelijk óók DAB+ radio’s weg! Vul hieronder je gegevens in en wie weet sturen we jou een gloednieuwe digitale radio op. Iedere dag maken we een winnaar bekend!

Week van de Digitale Radio
Van maandag 11 t/m vrijdag 15 juni 2018 is het de Week van de Digitale Radio. Wil je meer informatie over DAB+ en de Week van de Digitale Radio? Check digitalradio.nl!

SONY
Als je een moderne draagbare radio zoekt die DAB+ signaal ontvangt, dan is de Sony XDR-S61D wat je nodig hebt. Deze DAB-radio is met behulp van batterijen draadloos te gebruiken en heeft tevens een LCD-scherm waar de tijd, functies, batterijstatus en informatie over het radiostation op worden weergegeven. Een van deze functies is de ‘’Wake-Up en Sleep Timer’’, die ervoor zorgt dat de wekker automatisch wordt aan- of uitgezet. Er kan eenvoudig geschakeld worden tussen jouw favoriete zenders door deze in te stellen bij de 5 voorkeuzeknoppen. Deze DAB+ radio is verkrijgbaar in de kleuren blauw, rood, wit en zwart.

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.!