App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Dit is de line-up van de SLAM! stage | 7th Sunday

Op Pinksterzondag ontstaat op een magische plek in ‘the middle of nowhere’ in Erp, het altijd vooraf uitverkochte 7th Sunday Festival, waar 40.000 bezoekers elk jaar magische herinneringen creëren. Hét Allround Dance Festival van Nederland, waar bezoekers uit 12 landen afgelopen jaar de magie al hebben beleefd.

Op 7th Sunday Festival zijn 15 podia vol geprogrammeerd met nationale en internationale DJ’s, maar ook bands en live acts. 7th Sunday Festival is voor ieder wat wils, van house tot techno en van hiphop tot hardstyle. Kortom, een feest voor iedereen en die wil jij niet missen! Wil je de hele line-up van 7th Sunday Festival zien? Je checkt ‘m hier!

SLAM! Stage
Maar er is meer… want ook met SLAM! kun je helemaal losgaan op 7th Sunday Festival. Al jaren hosten we hier onze eigen SLAM! stage en ook dit jaar is die natuurlijk weer van de partij, waar je kunt losgaan op de aller vetste SLAM! artiesten.

Check de line-up van de SLAM! stage hier: 

– Lil Kleine
– Frenna + 777 Band
– LNY TNZ
– MAAN
– Afro Bros
– Freddy Moreira
– Johnny 500
– SLAM! Crazy Hour
– The Boy Next Door
– Puri
– Tom van der Weerd

SLAM! Experience Tickets
Ook zijn er exclusieve kaarten te koop, namelijk de SLAM! Experience Tickets. Deze tickets zijn beschikbaar voor dezelfde prijs, maar met veel extra’s zoals: Fast Lane entrance, toegang tot een speciaal SLAM! VIP deck én je maakt kans op een helikoptervlucht boven 7th Sunday Festival op 9 juni. Koop je SLAM! Experience ticket nu hier!