App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Dit is de SLAM! Watchlist 2019

Watchlist
De afgelopen weken is Joost bezig geweest met de SLAM! Watchlist. Op deze lijst staan artiesten waarvan je dit jaar veel gaat horen! Hieronder staat de volledige lijst:

SKIY
Als je een fanatieke luisteraar van de MixMarathon bent, dan heb je haar muziek zeker al voorbij horen komen. Deze vrouwelijke DJ/producer had een aantal jaren geleden nog een veel ‘lievere’ sound, maar richt zich de laatste tijd vooral op tech house. En dat blijkt met succes te zijn! Oliver Heldens is fan en bracht haar track ‘The Keys’ uit op zijn Heldeep-label en het zou zomaar kunnen dat we in 2019 nog veel meer van haar gaan horen.

Snelle
Denk je aan rappers, dan denk je al snel aan vrouwen, drank, drugs en geld. Snelle is wat dat betreft een stuk meer ”down to earth”. Met zijn sterke teksten timmert hij al een tijd aan de weg en heeft al een hechte following opgebouwd. Na het uitbrengen van zijn EP Beetje Bij Beetje lijkt het erop dat hij een nog breder publiek aanspreekt en zou 2019 zomaar zíjn jaar kunnen worden. Check Scars hieronder!

Tabitha
De Nederlandse hiphop lijkt niet te stoppen. Over haar streamingcijfers heeft deze dame dan ook al een tijdje niets te klagen. Mede door alle featurings die ze heeft gedaan is de naam Tabitha in de scene al bij veel mensen bekend. Mede door haar track met Kris Kross Amsterdam, Maan & Bizzey zal dat de komende tijd alleen nog maar harder gaan! En.. wist je dat Tabitha ook de zangeres is van het liedje van Club Ondersteboven.

Astrid S
Misschien ken je haar naam nog van Running Out of de track van ‘Matoma’ waarop Astrid S de vocalen deed. De laatste tijd richt de Noorse zangeres zich voornamelijk op haar solocarrière en daar merken we ook in Nederland steeds meer van. Houdt haar in de gaten!

Juice WRLD

Hij is pas 20 jaar oud, maar heeft in korte tijd miljoenen fans weten te verzamelen. Volgens Spotify was hij zelfs de grootste doorbraak-artiest van 2018, voornamelijk door de enorme populairiteit van zijn track Lucid Dreams. Tijd dus om hem dit jaar ook in Nederland beter te leren kennen!

BISCITS
Waar sommige artiesten uit de SLAM! Watchlist al miljoenen streams pakken, staan anderen écht aan het begin van hun carriére. Dat laatste is het geval bij BISCITS uit Southampton. Met Do It Like This had hij een track te pakken die onder andere in de MixMarathon helemaal grijs is gedraaid. En de opvolger lijkt al klaar, want samen met Sonny Fodera is Insane zijn nieuwe rammer!

Normani
In 2018 maakten de dames van Fifth Harmony bekend voorlopig uit elkaar te gaan, maar dat betekent niet dat de dames uit deze groep stil gaan zitten! Camila Cabello ging al eerder solo verder, maar in 2018 probeerde ook de rest alleen aan de weg te timmeren. Bij Normani pakt dat goed uit. Haar solo-carrière kreeg een vliegende start door Love Lies, met Khalid. In 2019 gaat ze vrolijk verder met deze track met Sam Smith.

Ava Max
Het is nogal een vergelijking, maar vanuit verschillende hoeken wordt deze zangeres vergeleken met Lady Gaga. Laten we hopen voor Ava dat haar muzikaal succes net zo groot gaat zijn! Na haar wereldwijde succes met de track ‘Sweet But Psycho’ doet ze in ieder geval een behoorlijke stap in de goede richting.

Elley Duhé
Na haar succes in 2018 met Zedd (Happy Now), zou 2019 zomaar het jaar van haar solotracks kunnen worden. We kennen haar vooral van haar bijrollen op dancetracks, maar in 2019 gaat ze werken aan de solo-act en daarmee weet ze de critici al positief te verrassen.

Elderbrook
De naam Elderbrook in de muziek is niet nieuw, maar het lijkt er wel op dat hij eindelijk zijn sound heeft gevonden. En die brengt hij ook naar het podium met een toffe live-performance. Produceren, drummen, zingen: hij doet het allemaal zelf. Vorig jaar had hij al een enorme hit met Cola, de track met Camelphat. Dit jaar probeert hij het op eigen titel met de toffe track Old Friend.

Todd Helder
Een beetje van jezelf en een beetje van Martin Garrix! Zijn muziek is misschien niet het meest toegankelijk, maar hij kan wel enorm goed produceren. En dat viel ook op bij het team van Martin Garrix! Zijn bekendheid groeide snel na een remixcontest voor Marshmello’s track Alone. Nu brengt hij tracks uit op STMPD Records en gaan we in het nieuwe jaar hopelijk veel van hem horen!

Swedish House Mafia
Huh?! De Swedish House Mafia op de Watchlist? Jazeker! Na jaren van afwezigheid, wordt 2019 het jaar van de grote comeback voor deze Zweedse DJ-helden. Behalve een reeks shows, hebben ze aangegeven dat er ook veel nieuwe muziek aankomt en wij bij SLAM! kunnen niet wachten tot het zover is!
Tot die tijd moeten we het doen met hun laatst uitgebrachte track uit 2012: Don’t You Worry Child.